Absolutne prednosti

NAJBOLJŠI OKUSI – SMOOTHIE TO GO! PROTEINI + SADJE + AKTIVNE SESTAVINE

Presenečeni boste, kako čudovit okus ima vaša najljubša mešanica. Pravo sadje vam pričara čisto pravi smuti. Proteine smo poiskali iz najboljših virov in samo rastlinskega izvora. Zmešali smo chia semena, konopljine in grahove proteine organskega izvora. Tako dobite bogat in nadvse okusen obrok. Vsak je narejen za posebne potrebe, z izborom vsaj desetih aktivnih sestavin, ki bi bili brez sadnega okusa še kako bljek in fuj. Tokrat boste dobrobiti dobivali iz hedonističnega obroka, božanskega okusa. Posamezna živila pa smo raje zapakirali v kapsule, ker jih tako lažje pogoltnemo. Če želite, pa jih odprite in jejte v prahcih.

NAJBOLJŠI VIR SUROVIN + PRIPRAVA + KOMBINACIJE + PREDPISANI ODMERKI

Trudimo se, da so naše sestavine iz resnično neokrnjenih in divjih predelov – od tam, kjer so doma. To jim daje moč. Zato jim pravimo superhrana. Ker so zrasle v nemogočih razmerah, ker so iz tistih delov, od katerih imamo največ fitomoči. Včasih dobijo svojo moč šele ob pripravi. Tako je maca vedno v obliki gela, s tem pa ima veliko večjo moč absorpcije, he sho wu je kuhan s fižolom, nekaterim rastlinicam pa smo vzeli le eno snov, ekstrakt, ki ga potrebujemo. Kombinacije pa se dopolnjujejo tako, da skupaj dosežejo svoj maksimalni učinek. Posebej smo pozorni pri predpisanih odmerkih, ki so v resnično optimalnih količinah in ne samo za vzorec.

ALKALNO + BOGATO Z VLAKNINAMI

Raziskave so pokazale, da je zakisanost organizma eden glavnih vzrokov za prenekatere bolezni. Zato smo dodali v vsako mešanico ogromno alkalnih sestavin in vlaknin. Že samo s tem naredimo za svoj metabolizem ogromen korak. Pri tem pa se še sladkamo in uživamo!

BREZ VSEGA, KAR NAM ŠKODUJE

Brez glutena, brez oreščkov, brez GMO, naravno, brez laktoze, vegansko. Vse je organsko pridelano, certifikatom pa smo se odrekli, ker so nekatere sestavine ekstrahirane in s tem postopkom ni možnosti za certifikat.

TRADICIONALNO, ZA POTREBE MODERNEGA ČLOVEKA

Naše unikatne mešanice so nam pomagali sestaviti strokovnjaki, s katerimi smo opravili številne raziskave. So fuzija najboljšega, kar nam ponujajo starodavna znanja ajurvede, tradicionalne kitajske medicine in upoštevanje teorije petih elementov ter bioritemske ure. Učili smo se od šamanov, sibirskih in indijanskih, ter nenazadnje spustili našo dragoceno infuzijo skozi sito najmodernejših znanj medicine “over the edge” ali, kot ji pravimo v prevodu, medicine prodora. Ponosno lahko trdimo, da so naši produkti na prenasičenem trgu EDINSTVENI!