BOMO PADLI SPET V SREDNJI VEK ALI BOMO POSKRBELI ZA IMUNSKI SISTEM?ANTIBIOTIKI NE PRIMEJO VEČ

ZARADI ODPORNOSTI BAKTERIJ NA ANTIBIOTIKE JE LANSKO LETO SAMO V EVROPI UMRLO 33.000 LJUDI

Revija Science je objavila to strahotno številko! Nas pa skrbi nekaj mrtvih zaradi oddaljenega Corona virusa. Vse to se dogaja vsak dan pred našimi vrati. Verjetno ste že sami opazili, da nobena viroza, pljučnica ali zgolj prehlad ne trajajo več samo nekaj dni, temveč se vlečejo v nedogled.


KAJ LAHKO STORIMO, DA SE ZAŠČITIMO?

Glede na to, da se ne moremo več zanesti na, še ne dolgo tega, opevani penicilin in antibiotike, je edini varnostni ukrep, da maksimalno okrepimo imunski sistem.

Kako?
Pri tem nam bolj kot vitamin C in najmočnejši antioksidanti (čeprav so tudi te pomembni), v pomoč medicinske gobe REJŠI – GANODERMA, CORDYCEPS IN CHAGA.

Zagotavljajo nam kisik, ker ustvarjajo več zdravih eritrocitov, razstrupljajo, kar zmanjšujejo proste radikale, preprečujejo vnetna stanja, s pomočjo citokinov, SOD encimov in polifenolov pa direktno varujejo in popravljajo neravnovesje celic in krepijo celične membrane.V terapevtskih dozah jih dobite v mešanici I MUNO, v kateri so še multivitamin iz moringe, naravni vitamin D in MSM (organsko žveplo). Napitek je primeren tudi za otroke.


PA SO VEDNO VEDNO BOLJ ODPORNE SAMO BAKTERIJE?

Ob veliki količini antibiotikov, ki jih zaužijemo tudi posredno preko mesa in vode so vse bolj odporne tudi glivice, virusi in zajedavci. Ameriški inštitut za nadzor in preprečevanje bolezni je razglasil rdeči alarm za kandido, ki je, po njihovih besedah: »bolj nalezljiva kot ebola«. Kot vemo, kandida niso le glivice na nohtih, temveč je to le znak, da so se razrasle tudi v telesu. Canasten tu že dolgo ne more več odigrati vloge, ki mu je bila dodeljena. Kandida kisa celotni organizem, proizvede enormne količine prostih radikalov, ob tem pa ustvarja odlične pogoje za vse vrste bolezni. Od vnetja do posledic vnetja, ki ga imenujemo tudi rak.


KAKO IZ TELESA PREŽENEMO KANDIDO?

Ker je kandida izredno odporna tudi zato, ker se obda s posebnim ščitom in ji tako nihče ne more do živega, je zgolj dieta brez sladkorja zanemarljiva. Potrebno se je je lotiti z dvema encimoma (Protease in Celulaza), ki predreta to opno in šele potem jo lahko pokončajo dobre probiotične bakterije seva Plantarium 299V, origano in ostali antimikotiki, kot smo poimenovali vse, kar uničuje glive.


Revija Science,
Futuristic Life