Da ne zbolimo ali hitreje ozdravimo!

EKSPRES OKREVANJE IN ZAŠČITA IMUNSKEGA SISTEMA !!!


Vas skrbi gripa ali pa ste že tako non stop bolni?
Razmišljate o lekadolu, nalgesinu, panadolu, coldrexu, daleronu, cold3, …??? Naj vam povem, da vsi vsebujejo paracetamol, ki škoduje vašim jetrom!!!

OKREPITE SI RAJE IMUNSKI SISTEM Z MEŠANICO I MUNO, KI JE POLEG TEGA ŠE OKUSNA IN JE LAHKO NADOMESTNI OBROK! I MUNO VAM NUDI VEČ; KOT SAMO ZAŠČITO PRED VIRUZO.

Varno deluje tudi za otroke, starostnike in kronično bolne!

Namesto desetih različnih vitaminov in mineralov rajši vzemimo za svojo obrambo preverjene rastlinice – adaptogene, ki jih ima telo kot hrano in je zato tudi absorpcija mnogo boljša od dodatkov v tabletah, kjer gre večinoma za sintetične vitamine.

ŽELIM NAROČITI ZA -40%
KAJ VSEBUJE IMUNSKA BOMBA???


PODUČIMO SE O DOBROBITIH TEH RASTLINIC:

MORINGA
pa nam daje: 7x več vitamina C kot pomaranče, 10x toliko vitamina A kot korenje, 15x več kalija kot banana, 3x več vitamina E od mandljev, 4x toliko proteinov kot jajca, 17x več kalcija od mleka in 25x več železa kot špinača. Verjetno zato raste v Afriki, kjer nimajo ravno na pretek hrane in nudi vse, za kar so prikrajšani.

SIBIRSKA CHAGA


REISHI


CORDYCEPS
Najmočnejša goba proti virusnim infekcijam in popolnoma neprilagojena na še tako mutirane viruse, ki jih danes doživljamo kot hude oblike gripe. Pomaga pri vseh vrstah dihalnih obolenj, naj bodo to sezonske ali pa kronične, kot so to astma, bronhitis ali COPB.
Pozitivno deluje na črevesje in dobre bakterije v njem ter imunoglobulin A (igA), ki deluje proti bakterijam in virusom. Uravnava delovanje imunskega sistema. V organizem prinese kisik, ga obnavlja in razkisa. Tudi če vas je viroza že napadla, s cordycepsom znatno skrajšamo bolezen.

MSM – organsko žveplo
MSM naredi membrane celic prepustne za vodo in hranila, ki lahko na ta način svobodno prispejo v celice, prav tako pa omogoča, da se iz celic izločajo strupi (toksini). Tako ima MSM vlogo graditelja in očiščevalca telesnih celic. Gradbene snovi – aminokisline, vežejo nase žveplo in imajo pomembno vlogo v ustvarjanju hormonov in encimov, ki regulirajo telesne aktivnosti. Zelo pomembno je dejstvo, da nastopata MSM in vitamin C v telesu navadno skupaj, da bi zgradila nove, zdrave celice. MSM zagotavlja v telesu fleksibilno vez med celicami. Brez MSMja nove celice niso propustne in celična osmoza je preprečena.

VITAMIN D ugodno vpliva na delovanje hormonov. Ščiti imunski sistem pred padcem in dviguje razpoloženje.


KONOPLJINE in GRAHOVE proteine imunski sistem potrebuje za nastanek specifičnih protiteles in imunoglobulinov optimalno oskrbo z imunsko aktivnimi aminokislinami, torej beljakovinami za obnovo.

CHIA semena telo oskrbijo z rastlinskimi omega 3 maščobnimi kislinami, ki dajejo energijo, prispevajo k absorbciji vitaminov in delujejo protivnetno za srce, možgane in notranji mir.

JAGODE, slastni GOZDNI SADEŽI, KOKOSOV SLADKOR brez greha in za super okus

PRESNI KAKAV - stopnjuje učinke reishi gobe in cordycepsa ter tako še dodatno pripomore k dvigu imunskega sistema. Vsebuje veliko vitamina C.


ŽELIM NAROČITI ZA -40%