Pozor! Varen detoks se začne s šisandro, nadaljuje pa se s sedmimi različnimi programi, glede na vaše potrebe.

PRIPRAVA NA DETOKS

Zakaj vsak detoks potrebuje dobro pripravo?

Za dober detoks je potrebno najprej jetra utrditi, jih pripraviti, telesu odpreti vsa vrata izplavljanja, da se strupi ne ugnezdijo v limfi (kot ujet odpadek je celulit), poskrbeti za večje izločanje žolča, saj bo šlo tako lažje, razredčiti kri z dodanim kisikom, sicer levkociti ne morejo opraviti čiščenja, možgani pa zaradi preveč prostih radikalov ne dobijo dovolj kisika. Z nepopolnim programom zastrupimo celo telo, ga preobremenimo in strupe samo prestavimo iz enega predala v drugega. Posledično telo postane zakisano in namesto razstrupljanja smo v svoj tempelj povabili še plesni, parazite.


ŠISANDRA - Zaščita organov

Je rastlina petih okusov, petih organov, ki jih krepi, še posebej v času detoksa. Šisandrin razstruplja jetra, iz njih odvaja toksine, tudi tiste, ki oponašajo estrogen in jih za razliko od drugih, precej napornih (detoks lahko spremljajo resni stranski učinki) rastlin za razstrupljanje, obnavlja in naredi močnejše. ŠISANDRA – Krepitev jeter in ščitnice

Priporoča se jo celo pri cirozi jeter in hepatitisu.  Šisandra je bogata s selenom, ki je nujno potreben, da se neaktivni ščitnični hormon spremeni v aktivnega, je učinkovit pri odplavljanju težkih kovin in ga imenujemo tudi mineral moškosti. V kombinaciji z aminokislinami tvori glutation,  antioksidant, ki čisti telo.Okrepi nadledvično žlezo in zaščiti njeno skorjo. Zniža nivo hormona kortikosterona (ki v stanju stresa sprošča skupaj s kortizolom) in krvnega sladkorja.
ŠISANDRA – Zdravje srca in oči

Daje mentalno moč, energijo in kondicijo ter pripomore k učinkovitejšemu krčenju srca, ne da bi dvignila krvni tlak. Varuje vid in je v Rusiji uradno zdravilo za oči, kozmetična industrija pa jo uporablja za lepšo in bolj čisto polt. 
ŠISANDRA - Ledvična moč

In še eno prednost ima! Tudi, če imamo slabo ledvično moč (ogromno stresa), lahko prav s pomočjo šisandre učvrstimo njihovo delovanje in tako preprečimo neželene učinke razstrupljevanja. Tako voda ne zastaja, amonijak pa se sproti odvaja iz telesa.
UČINKOVITO:


3X2 KAPSULI DNEVNO, vsaj tri mesece in še posebej v času kakršnegakoli detoksa. Mi jo v protokolu razstrupljanja, skupaj s kurkumo uvrščamo v PREDIGRO RAZSTRUPLJANJA, da poteka čiščenje brez zapletov in ne ohromi celotnega organizma.

 


ŽELIM KUPITI ŠISANDRO


KURKUMA  - Pomoč jetrnim funkcijam

 

Strokovnjaki, ki so delali to raziskavo, pojasnjujejo, da kurkumin učinkuje na ravni genov, na kateri deluje tudi rak.  Kurkuma vsebuje aktivno snov kurkumin, ki stimulira jetra in žolčnik pri izločanju žolča, bilirubina in holesterola. Skrbi za zaščito proti strupenim kemikalijam. Kitajska študija dokazuje, da je zelo učinkovita pri zdravljenju virusnega hepatitisa. V študiji, opravljeni na triintridesetih bolnikih, so po enomesečnem vsakodnevnem zdravljenju s kurkuminom pri enaindvajsetih opazili, da so simptomi hepatitisa izginili, pri osemnajstih pa se je delovanje jeter povrnilo v normalno stanje. Sodi med najmočnejša sredstva proti vsem vnetjem, preprečuje PMSje, ki so povezani z slabo pretvorbo hormonov v jetrih in kot maska za obraz, naredi kožo bolj svilnato in ob redni uporabi preprečuje nečistoče.
UČINKOVITOST:

Kurkuma v začimbi ne bo kaj dosti zalegla, potrebna je kar velika količina, ko govorimo o terapevtskih učinkih. Jemljemo 3x3 kapsule na dan, vedno z nečim mastnim. Lahko jo damo v jogurt, lahko pojemo poleg tudi Omega 3. Najbolj učinkovita je kurkuma in ekstrakt kukumin, skupaj z kajenskim poprom za boljšo absorpcijo, kar smo mi že kar zapakirali v vsako kapsulo.


ŽELIM KUPITI KAJENSKO KURKUMO