Prva obravnava – Intravenozna terapija

Intravenozna terapija

Intravenozna terapija nam zagotavlja, da hranila, ki jih dovajamo, pridejo tja, kjer so potrebna; neodvisno od stanja prebavnega sistema.
Trajanje: 30 minut

70.00

Opis

IZKUŠNJE NAŠIH STRANK + VPRAŠANJA & ODGOVORI

Ali je vsak primeren za tovrstno terapijo ali gre samo za zdravljenje resnih obolenj?

Načelno je vsak, ki ima deficit katerega od elementov, potrebnih za optimalno delovanje in zdravje, primeren za dodajanje hranil na ta način. Seveda, pod budnim očesom naše zdravnice. Veliko jih jemlje dodatke preventivno, so pa tudi prva izbira pri zdravljenju številnih bolezni.

Zakaj naj se odločim za tako drago terapijo, namesto, da jemljem tabletke?

Z vnosom vitaminov skozi usta, se jih, absorbira le dobrih 5%. Pacienti, ki hodijo na IV terapije občutijo skoraj takojšnji dvig energije, njihove celice so bolje oskrbljene. Vse inicirane sestavine prodrejo direktno do celic, poleg tega pa na podlagi zdravnikove odločitve dobite precej višje doze, ki se v prosti prodaji ne dobijo. Pazi se tudi na pravilne kombinacije s katerimi dosežemo maksimalen učinek.

Brala sem, da zvezdnikom pred koncerti vbrizgajo B12 za dvig energije. Je to varno?

V primeru, ko organizem troši izredno velike količine vseh hranil, kar v primeru enega nastopa, pomeni, kot bi tekli maraton, je vsekakor pametno, da se organizmu doda zaloge, preden se te iztrošijo. Res, v zadnjem času politiki, menedžerji, estradniki redno hodijo na IV terapije, s tem zaščitijo telo pred izčrpanostjo in vedno manj posegajo za nedovoljenimi substancami za dvig energije, kot je bilo prej v navadi.

Je športnikom dovoljeno hoditi na visoke doze vitaminov, mineralov in amino kislin, ali je to že doping?

Gre za popolnoma naravne snovi, ki jih človeški organizem izdeluje sam. Športniki za svoje ekstremne aktivnosti porabijo več, kot njihovo telo lahko proizvede in za boljšo, hitrejšo obnovo potrebujejo dodajanje predvsem aminokislin in antioksidantov. Z hitro obnovo so tudi rezultati boljši.

Kako je z velikimi dozami vitamina C? Obstaja cel kup študij, ki ga zagovarjajo kot naravno obliko kemoterapije?

Z vitaminom C v visokih dozah, moramo biti zelo pazljivi, še posebej pri pacientih, ki imajo raka. Zato se zdravnik odloči ali je pacient primeren za dovajanje vitamina C ali ne. Pri nas ne zdravimo raka, nudimo pa vso potrebno podporo opešanemu organizmu, da ponovno vzpostavi obrambni organizem, da so zdrave celice res močne in, da se počisti proste radikale, ki jih ustvarja rak, kemoterapija in obsevanje. Terapije ponavljamo vsaj enkrat tedensko, da dosežemo pravo obnovo. Naj pa velja vitamin C res kot terapija, ki je pod strogim nadzorom strokovnjaka in nikakor ni dobro z njim eksperimentirati. Visoke doze se daje zgolj in samo intravenozno!

Ali je IV varna terapija, ali lahko pride do stranskih učinkov?

Vsak od nas je drugačen in reagira nekoliko drugače. Odvisno je tudi od zdravstvenega stanja pacienta. Včasih pride do utrujenosti, manjših glavobolov, alergijskih reakcij, neprijetnega okusa v ustih. V organizmu se zaradi zdravljenja, celjenja, regeneracije, dogajajo različni procesi,  ki od nas zahtevajo veliko energije, zato smo lahko od nekaterih kombinacij res takoj polni energije, spet pri drugih kombinacijah pa pride do utrujenosti. Pacienti prej dobijo navodila in so seznanjeni z možnimi reakcijami. po treh letih nismo doživeli niti enega primera hujših reakcij ali afilaktičnega šoka.

A Sem zdrav, ne pestijo me nobene resne bolezni, vendar imam 45 let in sem zelo aktiven. Ali tudi jaz potrebujem IV terapije?

Preventiva je ključ! S tem omogočimo svojemu telesu nenehno balansiranje in tako ne pride do drastičnih padcev energije v celilah in s tem obolenj. Vsak dan smo izpostavljeni številnim toksinom in oksidativnemu stresu, ki ruši naš imunski sistem. Če sproti skrbimo za svoje zdravje lahko preprečimo starostne bolezni kot so Alzhajmer, arterioskleroza, sklepne bolezni in nenazadnje raka. enkrat letno je dobro narediti protokol za razstrupljanje, sproti sanirati in odpraviti vnetna stanja ter posledice. S tem dosežemo pomlajevanje na vseh nivojih.

Ali si terapijo lahko izberem po lastni presoji ali moram slediti protokole, ki jih določite vi?

Naš, posebej zato izšolan zdravnik internist – kardiolog, naredi skupaj z vami načrt za doseganje željenih ciljev. Če je potrebno, boste imeli na razpolago tudi programe za izboljšanje črevesja, za povečanje energije, program za obvladovanje stresa … Gre za življenjski slog prehrane, vadbe in sproščanja. Smo resnično prva futuristična klinika, ki vam bo pomagala živeti polno življenje na čimbolj naraven način. Izogibamo pa se instant izbiri IV terapij kot bi kupovali v supermarketu. Seveda pa lahko vsak pacient izrazi svoje želje, ki mu jih poskušamo izpolniti.

Kako poteka terapija?

Po pregledu pri zdravniku, boste že isti dan prejeli tudi prvo (morda jih bo potrebnih več) terapijo. Če se injicira v mišico (D3), boste gotovi v nekaj minutah, sicer pa infuzija teče od 30 minut do cele ure, odvisno od količine in vrste infuzije. Za vas ves čas terapije skrbi višji medicinski tehnik. Dobro vas bomo razvajali. Od masažnega stola, čaja, prijetne glasbe. Vse je pripravljeno za vas, da se sprostite in uživate v brezčasnem prostoru,  v katerem ni telefonov in naglice.

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€Dostavo zagotavlja služba GLS, ki poskrbi za čim hitrejšo dostavo v vsako vas.

15-DNEVNA PRAVICA DO VRAČILA IZDELKAČe z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v roku 15 dni vrnete brez pojasnila.

VAREN NAKUP IN PLAČILOVaren prenos podatkov je zagotovljen preko SSL povezave.

TEHNIČNA POMOČ PRI NAKUPUKontaktna številka: 041 328 218
od ponedeljka do petka 8h - 19h.

Go to Top