Inovativno formulo, ki vam jo ponujamo je sestavil prim. Tomislav Majić dr. med. specialist internist kardiolog, ustanovitelj Centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Šmarješke Toplice, ki svoja znanja nadgrajuje od leta 1967. Primarij je soustanovitelj Angiološke sekcije Slovenije in strokovni sodelavec Združenja kardiologov in angiologov Slovenije. Svoje delo kardiologa še vedno aktivno opravlja, ter v sodelovanju z Biostile razvija številne učinkovite formule na katere smo izredno ponosni.
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje mlečne beljakovine, vlaknine, arginin ter naravne izvlečke kakava, jabolke in zelenega paradižnika. Vsebuje beljakovine, ki prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti.
- Koncentrat mlečnih beljakovin iz svežega posnetega mleka
- Visoka vsebnost polifenolov iz kakava in jabolka
- Visoko koncentriran izvleček zelenega paradižnika
- Naravni aroma jabolka in sladilo iz stevije
- Prijetnega okusa
ZDRAVSTVENA TRDITEV
Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti.
Mlečne beljakovine:
Mlečne beljakovine mleka veljajo za visoko kakovostne ali popolne beljakovine, saj vsebujejo vseh 9 esencialnih aminokislin v razmerju, ki ustreza zahtevam človeškega telesa. Zaradi visoke kakovosti mlečnih beljakovin se te uporabljajo kot referenca za ocenjevanje hranilne vrednosti ostalih beljakovin.
L- arginin
L- arginin sicer spada med ne-esencialne aminokisline, po nekaterih opredelitvah tudi med pogojno esencialne in ga telo načeloma lahko sintetizira samo, vendar v telesu opravlja pomembno metabolno vlogo, zato ga je pomembno uživati tudi kot dodatek k uravnoteženi prehrani.
Izvleček kakava
Kakav je posušeno in polno fermentirano seme rastline kakavovca. To je grm ali drevo, ki prvotno izhaja iz Južne Amerike. Je vedno zeleno z belimi in rdečimi cvetovi. Povprečno ima grm okoli 40 plodov velikosti srednje velike kumare. Plod je v začetku rasti zelen, nato pa postane rumeno-oranžen, včasih tudi rdeč.
Inulin iz cikorje
Inulin je polisaharid, ki se nahaja v različnih rastlinah kot oblika rezervne hrane. Inulin je kot rezervna hrana namesto škroba prisoten predvsem v koreninah ali gomoljih rastlin iz družin radičevke in nebinovke.