KAKO FORMIRAMO IN USTVARIMO KAR ŽELIMO

100 želja za en sam cilj

KAKO FORMIRAMO IN USTVARIMO KAR ŽELIMO

SPROŽITE FREKVENCO ZA ŽELJE

Ušpičite svinčnik in napišite nič manj kot 100 velikih, malih, pomembnih, nepomembnih (vse so pomembne), otipljivih in neotipljivih želja. Ne bodite skromni. Bodite natančni. Ne opisujte jih na dolgo in široke, le naštejte jih. Od nove torbice, do sanjske hiše. Od tega, kam bi radi šli na naslednji izlet, do vašega zdravja. Izrazite kakšen partnerski odnos si želite, ter kako je videti pisarna v vaši sanjski službi. Ne pozabite na niti eno željo. Imate jih na pretek. V eni uri. Brez tuhtanja, brez premišljevanja. Naj privre iz vas samih. Najprej pa se naravnajte na pravo frekvenco.


Naučili se bomo pa kako najbolj konstruktivno in praktično manifestirati svojo največjo željo in udejanjiti svoje potenciale. Naše želje, ki niso vezane na situacije, temveč so vsemogočne, ki niso omejene ne v času ne prostoru. Utripajo v nas in se morajo udejanjiti. Na prvi pogled jih morda niti ne zaznate, lahko zardi strahu, zardi nezmožnosti postaviti svoje potrebe na kateremkoli področju na prvo mesto. Šele skozi vse tri dele, ki sledijo se bo izkristaliziralo, kaj si v življenju sploh zares želite. In šele takrat boste lahko usmerili svojo energijo v pravo smer. Ne bo več razpršena in brez naboja. Ljudje smo kot antene, ki lovimo različne frekvence. Potrebno se je le naravnati na svojo najljubšo postajo na kateri vrtijo naše želje. Pa ne samo glasbene. Dobro, nič ni narobe s tem, da je med sto željami tudi naša najljubša pesem ali pač pesem, ki vas bo popeljala do naše želje, vendar katera je prava in koliko jih je, kaj je pomembno in ima prednost ??? Vedno tu nastane problem, še posebej, če ne verjamemo, da se nam lahko uresniči čisto vse.


Si želimo, da bi naša babica ozdravela, otrok dobil lepo službo, nas imel naš partner raje, da bi lahko poskrbeli še za kup stvari za katere nimamo zdaj časa … To kar sem naštela so v glavnem zelo splošne želje, prav nič konkretne in navadno se niti ne nanašajo na nas. Pa vendar prihajajo iz nas iz naše frekvence.

Svetujem vam, da si naredite kar se da nestresno okolje, si resnično vzamete čas in se osredotočite resnično na sebe same:

1. oseba ednine, spol – ženski, moški, torej vi ste v ospredju. Jaz sem z vami, ves čas in vem kako se boste počutili na začetku. Prazno. Zgubljeno. Negotovo. Vsakič, ko boste nekaj pomislili da je vaša želja (vsaj večinoma je tako), boste ugotovili, da želja pravzaprav ni čisto vaša. Zato začnite z velikimi stvarmi. Vse velja. Ne tuhtajte ali je ali ni pomembno.
Imate jih 100! Porabite jih za kariero, zdravje, odnose, najljubšo torbico, sosedo, znanje Japonščine, skrite plane, od splošnih zadev do čistih detajlov. Vživite se! Bolj ko boste notri v svoji frekvenci, bolj bo vrelo iz vas, bolj v živo si boste lahko predstavljali prav vse. NI limita. Denar ni ovira, vse lahko imate, vse lahko dobite, vse se uresniči. Želite hišo, zdaj pa živite v najemniškem stanovanju? Za vas ni meja, zaželite si grad in če se vidite v njem bo vaš. Kolikor daleč si upate vi, toliko lahko pričakujete nazaj. Če je vaša frekvenca nizka in vaš domet dvorišče in skodelica kave je to zaenkrat to. Vendar je to odvisno od vas, saj v svetu frekvenc vlada tisti, ki ima najširšo sliko in si upa želeti! Pišite spontano, dihajte s trebuhom – globoko, vdihnite veliko zraka, predstavljaje si vse kar želite in letite na krilih želja. Sami sebi in željam dajte zagon, moč, energijo. Pošljite jih v vesolje. Potopite se v sanje, ki vas bodo pripeljale v resničnost.
KO jih imate 100, ne berite nazaj, ne obračajte se, ne črtajte, ne razmišljajte. Tudi ni važno, če so si želje na videz enake, podobne izhajajo ena iz druge. Za danes bo to dovolj. Do jutri, ko vas čaka nov izziv in boste svojemu cilju bliže … Ostanite na svojih valovih, to je vse kar morate storiti.


NE BERITE DALJE; ČE NISTE IZPOLNILI PRVEGA DELA NALOGE!!!


ŽELJE


Zavrtite jackpot, naj srce pokaže kam pelje vaša pot

Dobro jutro na valovih vaših želja! Smo še vedno na isti frekvenci? Če ne hitro izostrite in popravite zvok, sliko, misli, dih, …

Danes bomo naredili pomemben korak. Korak čisto blizu našemu središču, našemu smislu, ki ga hočemo in želimo osmisliti, uresničiti, imeti, živeti. V popolni podobi. Z najboljšo opremo. Nič ni za nas predobro. Z vso ostrino duha in tukaj skromnost res ni vrlina, se še enkrat potopimo v seznam stotih želja. Ne podčrtujte, ne kopirajte, ne prepisujte.
Vzemite nov, novcat list papirja ali obrnite stran v zvezku in ok, ustvarite nov dokument, če ste na compu. Ne obremenjujte se s tem kaj ste že včeraj mislili. Danes je čas, da napišete samo 10 želja na novo, da izberete tistih dddd 10! Težko? Sploh ne? Edino kar vam resnično ves čas in sproti polagam na srce je, da ne tehtate med tem kar ste zapisali in med svojo vestjo. Vest tukaj nima smisla, želje ne postavljamo zato, da ne bi imeli slabe vesti, zato, ker MORAMO nekaj narediti.
Želje so nekaj, kar SI MI resnično želimo. In verjemite sebi. Verjemite si prvič v življenju in ne svoji vesti, ne poslušajte tega občutka krivde. Niste sebični. To so samo vaše želje. Zelo, zelo pomembno je, od kje one prihajajo. Samo tiste, ki prihajajo iz tistega utripajočega dela levo, nekje v sredini prsnega koša, ki jih začutimo od tam, samo tiste so naše prave želje in zdaj je čas, da jih izrazite. 10! Vam srček utripa samo da pomislite na svojo natančno determinirano delovno mesto v katerem točno veste kako boste uspešni, kako boste uživali, vanj vlagali sleherno bit vaše ustvarjalnosti … si želite postati svetovni prvak v triatlonu in kar vidite zmage, pot, solze in ob tem kar trepetate; ali pa gre za čudovito večerjo v osrčju Normandije v enkratni gostilni, ki se ponaša z Michelinovimi zvezdicami in kar čutite kako burbončice doživljajo ekstazo ob pokušini hrane, ki se topijo z najboljšim letnikom vina iz kleti ??? … Vse to so lahko želje, ki ste jih napisali. Velike in male, skrite in nikoli izrečene. Banalne ali resne. Vaše so in občutite jih v celoti. Jutri nas čaka finale, jutri bo dan, ki bo obrnil v vašem življenju popolnoma nov list. Medtem pa uživajte v podoživljanju današnjih želja, kar je definitivno dober trening. Saj veste s tistim delom levo.


SPET VELJA OPOZORILO! ČE NISTE ZAKLJUČILI OBEH NALOG, NIKAR NE BERITE NAPREJ; TO BO POKVARILO IGRO IN NE BOSTE DOBILI KAR ŽELITE!!!Zaživimo svoje sanje, zaživimo svoj cilj

 

Ena želja, ki nam bo spremenila svet. Postal bo pobarvan natanko v tistih barvah, ki jih imamo najraje in se jih nikoli ne naveličamo, dobil bo novo moč in razsežnost, s tem pa mi pavi pravcati cilj, ki nas bo vodil kot lučka po dolinah in bregovih, potkah, cestah, križiščih in razpotjih. Cilj, naš cilj, ki ga bomo izbrali nam bo svetil, da na poti ne zaidemo. Dva dni smo že v vortexu želja (razen, če ste celotno misijo opravili na mah, tudi to je mogoče), vrtincu, ki nas vodi in nam daje še dodatno spodbudo. Vaša naloga je preprosta. In kot vse preproste stvari, jo moramo izreči iz globine sebe.


Najprej se na pot dobro pripravimo, saj bomo potem na njej kar dolgo časa. Naj se odpre srce in naj pride naša resnična želja – naš cilj iz nas samih. Zaprite oči. Naredite nekaj dolgih, globokih vdihov in še daljših, globokih izdihov. Dihajte brez misli, poskušajte samo ozavestiti vašo najglobljo željo. Tako dolgo, da se vam izkristalizira. Ena od vseh prej naštetih. Ne iščite po papirju. Izklopite razum, naj vas vodi želja sama. Predstavljajte si jo. Brez manipulacij. Samo predstavljajte si jo. Kaj se bo takrat zgodilo z vami. Kako bo to vplivalo na vaše življenje? Na vašo okolico? Kakšne spremembe bo prineslo? Podoživite željo z vsemi podrobnostmi. Občutite in jo napišite. Na papir. ENO SAMO! Brez slabe vesti naj zasveti v nas. Zdaj jo imamo.


Naslednji korak je najbolj pomemben. Naj se vam zdi še tako trapast, naj se mu um upira – splača se. KO sem bila sama povabljena na vodeno delavnico postavitve cilja, sem prišla tja do konca skeptična. Gospod, ki je vodil zadevo me je hotel da mu vodim marketing in, če hočem delati nekaj dobro, moram v to najprej verjeti, takšno je moje pravilo. Nič mu nisem obljubila. Povedala pa sem mu, da če ne bom doživela nekega preobrata in spremembe, da potem pač ne morem zanj delati, ker po mojem potem ne deluje in bi bila zelo kisla reklama, še posebej ob njegovem entuziazmu. Fensi hotel, pet zvezdic, vse je dišalo po novem. Usnjeni rdeči stoli v katere si se kar pogreznil, tapison snežno bele barve, pa je bil mehak, kot bi hodil po oblaku. Postregli so nam z ledeno hladno limonado. Na mizah pa je pred vsakim sijala zlata mapa na kateri je bilo napisano nekako takole: Vi ste zmagovalec. Vtis je bil veličasten, nič ne rečem. Tudi cena je bila v stilu. V veliki dvorani je sedelo okoli 50 ljudi. Večinoma so bili visoki kadri in prišli so postavljati predvsem poslovne cilje. Prišli so s celega sveta. Izluščiti pleva od semen ali kako se reče. Želeli izkristalizirati želje in cilje. Do zdaj so bili navajeni razmišljati s številkami, grafi, elaborati. Tu so bili doma. Zdaj pa so se lotili zadeve, o kateri govori ves svet in nekako jih je prepričalo, da je vredno poskusiti, se lotiti iz drugega zornega kota in z drugačnimi metodami. Prišli so se naučiti, kako z energijo misli, ki prihajajo iz naših najglobljih čutenj dobiti in v vesolje poslati svoj cilj. Še več, to naj bi bila edina pot po kateri zagotovo prideš kamor želiš.  O tem pišejo Hicksi, Bob Proctor, avtorica knjige Skrivnost Rhonda Bryne. Na ta način je razmišljal Nikola Tesla, Da Vinci, verjetno tudi Kristus in Buda. Govorim o zakonu privlačnosti, zakonu kreacije, o odbojnosti energij, o manifestaciji, o vortexu.

»Osnovna konstanta budizma je: to kar daš, to dobiš.
 Kdor seje veter, žanje vihar je rekel Kristus.«

 


Sliši se sicer slabo, no stoletja je bilo tako predstavljeno, saj so bile besede kot svarilo izrečene sovražniku; velja pa za dobro in slabo. Igra oddajnika in sprejemnika. Iste frekvence.

Prvih 100 želja smo se lotili v tišini, le tu in tam je zaškripal svinčnik. Spisala sem jih v eni sapi, sploh nisem vedela, da jih imam toliko. Imela sem čas opazovati moške, ki so zato porabili precej več časa, včasih so kar strmeli v list. Po dobri uri smo imeli odmor. Potem je bil zopet dolg uvod in priprava na 10 želja – 10 ciljev. Meditacija, dihanje, osredotočanje in ožanje. Tokrat je bilo težje za ženske. Me smo po naravi bolj razpršene in nam je lažje, da se nam ni treba odločiti. Torbica, ura, super pisarna na penthausu z razgledom, pa otrok, ki bo končal kot uspešen kirurg, mož bo večno ljubeč, potem pa je treba iti nase na naše res velike cilje, ki smo jih sanjale zdavnaj in vmes pozabile, da obstajamo. Samo deset, ki se tičejo naših ciljev in želja. Dvakrat sem ugriznila v svinčnik, se soočila s tem, da ne morem vsem ustreči in oklestila spisek. In, ko sem mislila, da je to to in dobim vseh deset paketkov, ki si jih res želim; …..ooooooojoj, je prišla ena, en cilj. Lotila sem se jo z vso vnemo. Po desetih minutah se mi je zmanifestirala ena sama, samcata, osamljena želja. In tu je bil začetek poti šele zakoličen.

Kajti dragi moji zdaj napišite in podoživite, kot sem takrat tudi jaz kaj se dogaja, ko je ta cilj že osvojen. Vsak detajl, okoli sebe. Doma, na delovnem mestu, v vašem srcu. Podoživite barve in okus, vonj, zvok in dotik, čutite v celoti kaj se dogaja. Potrebujete deset ali petnajst stavkov. Zdaj pa vi povejte meni, kaj ste občutili in, če zdaj veste, da je to to, da ste izbrali popolnoma pravi cilj. Da je vse kot mora biti, da nikjer ni minusov. Kar naenkrat se je vse sestavilo. Jaz vem, da sem vedela. Po tolikih letih tudi vem, da se mi cilj vsak dan bliža, me opozarja, kadar nisem čisto 200% na pravi poti. Ker vem, da drvim po cesti s precej manj ovinkov proti želenemu cilju in me prav nič ne more ustaviti. Že tako se rada vozim hitro. In ta pot je hitra in varna, po njej se vozim v najboljšem avtomobilu in vem natančno kam in ko bom tam, bom šla naprej in veste kaj, ne pozabite, da klub hitrosti uživate vsak trenutek svoje poti. NI pomemben cilj sam, pomembno je, da vas ni strah, da ste ga zgrešili in da ste usmerjeni v to, kar resnično želite. Če imate rajši vlak ali počasno hojo uživajte v njej, naj se vam ne mudi. Tudi meni se ne, samo uživam v vetru in brzini. Verjemite, da sem od tega dogodka dalje postala čista fenica zakona  privlačnosti (čeprav ga marsikdo zelo poenostavlja) in se podpisujem pod vsa že zgoraj omenjena imena. Da o gospodih iz globokih rdečih foteljev sploh ne govorim, zdi se mi, kot da se jim je takrat popolnoma spremenila percepcija.4 januarja, 2019|POGLED VASE|
Go to Top