Matične celice s plazmo

plazma

REGENERACIJA IN POMLAJEVANJE Trombocitna plazma, narejena iz lastne krvi, ki jo zdravnik vzame le toliko kot pri običajnih krvnih preiskavah. Bogata je z matičnimi celicami, rastnim hormonom, kolagenom in drugimi gradniki in ima neverjetno moč regeneracije vseh tkiv, hrustancev, mišic in tetiv. Trenutno je to eden izmed najbolj obetavnih postopkov, ki zdravijo, preden je na vrsti drastični poseg – operacija. S tovrstno, popolnoma neinvazivno obliko zdravijo napredni ortopedi. V kratkem bomo objavili sliko prej in potem, kako smo obnovili artritična kolena, ki jim je malo manj napreden zdravnik napovedal operacijo.

KAJ PA LEPOTA? Ker je to resničen spodbujevalec za kožo, je še kako priljubljen poseg, in sicer brez vnosa tujih sestavin. Z majhno količino odvzete krvi dobimo plazmo, ki spodbuja regeneracijo tkiva na obrazu, dekolteju in rokah. Rezultati so dolgotrajni, staranje pa resnično ustavimo za dlje časa kot s katerimikoli umetnimi polnili.

 • Briše gube, tudi tiste okoli ust.
 • Daje polnost in svežino.
 • Koža postane spet prožna in sijoča.
 • Zmanjšuje vidnost starostnih peg.
 • Zapolni hrčkaste kanalčke.
 • Globokim podočnjakom vrne volumen.

ZAKAJ PRI NAS DOBITE VELIKO VEČ?

Pri običajnih postopkih, ki so trenutno na tržišču, dobite PRP (Platelet Rich Plasma), mi pa imamo izpopolnjen način centrifugiranja, s katerim dobimo novo generacijo pripravka PRF (Platelet Rich Fibrin). Da ne zaidemo preveč v znanstvene vode: novi preparat je bogatejši z rastnim faktorjem in citokini, ki so odgovorni dejavniki pri regeneraciji tkiv. S tem dosežemo hitreje, boljše rezultate. Regeneracija kosti in zorenje mehkih tkiv nastajata hitreje tudi zaradi večje količine matičnih celic, s katerimi v taki kvantiteti dobesedno gradimo nove organe in so prihodnost sodobne medicine.

Kako je to mogoče? Vse je v hitrosti in načinu centrifugiranja, nastajanja plazme pod hitrimi obrati.

Revolucija regenerativne medicine je pred vrati. Kot sta železo in jeklo spremenila industrijo, kar je čip pomenil v tehnološkem napredku, tako bodo matične celice gonilna sila prihodnje revolucije človeštva.

KAKO POTEKA POSEG?

1. Preden pridete do nas

Če gre samo za korekcijo obraza, ne potrebujete nobenih izvidov. Pri poškodbah mišic, sklepov, hrustanca pa je dobro imeti MR-posnetek. Naš zdravnik (specialist splošne in plastične kirurgije) vam bo poškodovano mesto prej slikal z medicinskim termografom, ki pa v nekaterih primerih ne vidi točnega vzroka, čeprav razpozna lokacijo

2. Dober preparat je odvisen od hidracije Pred posegom je dobro, da pijete veliko tople vode. Tako se bo kri razredčila in bo priprava preparata boljša, dobili bomo več uporabne plazme.

3. Odvzem krvi in takojšnje injiciranje

Z zdravnikom se najprej dogovorite za prioritetna mesta, kjer želite optimalen rezultat. Če ostane še kaj preparata, pa ga zdravnik lahko vbrizga še kam drugam. Načelno se dela regeneracije samo v eno koleno naenkrat. Obraz pa po dogovoru.

Krvi se vzame toliko kot za pregled, približno 20 mililitrov. V nekaj minutah je preparat pripravljen za takojšnje injiciranje. Ne bojte se, da bi kaj bolelo, saj vam obraz prej namažejo z anestetikom.

4. Po posegu greste lahko v službo

Tudi krvi je minimalno in obraz bo ob odhodu morda malce rdeč, še vedno pa se vas na cesti ne bo nihče ustrašil in spremembe niso vidne takoj.

KOLIKO PONOVITEV POTREBUJETE?

Za sklepe in regeneracijo od 5-6.

Za lepotne korekcije pa najmanj tri ponovitve v razmiku od enega do dveh mesecev.

REZERVACIJA TERMINA IN PRIJAVA:

Prijavite se lahko preko spletne trgovine, po elektronskem naslovu klinika@futuristiclife.si ali telefonu 041 328 218. Če se na našo obravnavo naročite, potrdite datum, potem pa vas na posvet ni iz kateregakoli razloga, vam bomo zaračunali izgubljeni termin 60€; zato prosimo, da se datuma in ure resnično držite in s tem pokažete, da spoštujete naše delo in naš čas, kot tudi mi spoštujemo vašega.

 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details
 • Dodaj v košarico Details