Hrana prihodnosti

Linija Futuristic Superfoods deluje kot osebni stražar vašega zdravja, ki ustavi čas in staranje. Je kot nebeška mena za 100 triljonov celic vašega organizma, ki z opojnim okusom razvaja veše brbončice.

Kako smo zasnovali linijo, ki vas podpira?

Za doseganje vitalnosti in preprečevanje procesov staranja, je vse, kar moramo storiti to, da telesu povrnemo, kar je izgubilo.

Mešanice in posamezna superživila ponujajo rešitev za nekatere najbolj pereče težave modernega življenja, s katerimi se srečujemo vsi – utrujenost, nespečnost, izguba moči in življenjske energije, mlahavo telo, nabiranje maščobe na najbolj neprimernih delih, megla v možganih, težave s koncentracijo, pomanjkanje kreativnosti in še in še. Ko nas boli glava, vzamemo zdravilo, s temi bolj zahrbtnimi in celostnimi težavami pa se kar sprijaznimo. Mi ponujamo rešitev. Z našimi največjimi strokovnjaki fitofarmakologije, tradicionalnih znanj in najsodobnejših dognanj medicine smo sestavili hedonistično super hrano, slasten in izpopolnjujoč obrok, brez katerega si ne boste več znali predstavljati svojega življenja. Z mešanicami boste v dveh mesecih pridobili božansko moč in energijo, stres bo postal stvar preteklosti, imunski sistem pa bo od zdravja pokal po šivih.

Vsak korak k spoštovanju življenjske energije, narave in sobivanja z njo se nam obrestuje

Verjamemo v divje rastoče rastline, ki se borijo za svoj obstanek v nemogočih pogojih in ne v certifikate, ki jih dobiš ne glede na pogoje v katerih rastlina dobi moč in potentnost.

Trudimo se, da so naše sestavine iz resnično neokrnjene narave, da jih izbira, potrjuje in pripravlja 5000 let star sistem ajurvede, mešamo in kombiniramo pa jih s pomočjo najnovejših raziskav in včasih se odločimo, da iz rastline vzamemo ekstrakt – najbolj potentno snov, ki nam omogoča, da v eni žlički zaužijemo toliko, kot bi dobili iz kilograma sveže rastline. Tako izgubimo certifikat »organic«, vendar se splača.

Dodana vrednost – koncept načina življenja. Dve tretjini naredimo mi, eno vi!?

Obljubimo, da so strategije povsem enostavne in dostopne vsakomur. Podprli so jih največji strokovnjaki in potrjene so na koži številnih uporabnikov.

To ni samo hrana; to je koncept. S holistično podporo smo pripravili izzive, ki bodo dosegljiv vsakomur, ki želi spremeniti svoje življenje. Spremeniti na bolje! Mešanice in posamezna superživila Futuristic Superfoods so tudi del različnih programov in izzivov, ki bodo naslavljali najpogostejše težave, s katerimi se sooča človek današnjega časa, ko nanj prežijo stres, strupi, slabe navade. Načrti prehranjevanja, vaj in dihalnih tehnik za podporo točno določenemu organu in situaciji ter nešteto nasvetov in motivacijskih trikov boste dobili popolnoma brezplačno.

Ker je telo naš tempelj

Upoštevanje naravnega življenjskega bioritemskega koledarja pa omogoča, da izbrani nutrienti enostavno dosežejo svoj cilj ter potencirano krepijo posamezne dele telesa takrat, ko le-ti to najbolj potrebujejo.

Vsi programi bodo opremljeni s posebej oblikovanimi vajami in tehnikami dihanja, ki po programu Nirvana FitnessTM, omogočajo globinsko razstrupljanje telesa, povečujejo dovajanje kisika v celice ter tako izboljšujejo regeneracijsko sposobnost organizma. Dihalne vaje in izbrana superživila se medsebojno dopolnjujejo in ustvarjajo nepremagljivo kombinacijo za popolno počutje.