Ekipa

ARIANA VETROVEC

Je um, kreativa in prva violina ideje Futuristic Superfoods in zagona klinike Futuristic; je ustanoviteljica, pionirka, vizionarka z veliko sliko in fokusom na vsaki podrobnosti. Ariana Vetrovec je, kot že tolikokrat do zdaj, združila svoje znanje, veščine in cilje. Njena moč temelji na veri, da se sleherno napako našega delovanja da spremeniti in preobraziti. Kot velika voditeljica in neumorna negovalka zna poslušati in izbrati le najboljše. Zato je za linijo funkcionalnih superživil Futuristic Superfoods povezala starodavno znanje in ga podprla z najnaprednejšimi odkritji medicine »over the edge«, medicine napredka, preventive in holističnega pristopa. Ker se zaveda, da le v sodelovanju različnih znanj lahko dosežemo resnično velike stvari, je zbrala edinstveno ekipo strokovnjakov. Njen altruizem in želja pomagati vsakomur pa ji daje energijo. Obožuje živali, rastline, ljudje pa njeno neposrednost včasih težko razumejo. Vendar pa je vrsta ljudi, ki jim je in jim še pomaga, dolga kilometre!

PRIM. DR. ZVONIMIR ZORE

PRIM. DR. ZVONIMIR ZORE

Doktor medicine, specialist onkologije, specialist plastične in splošne kirurgije, ki je doktorat opravil prav na študijah diagnostike s termografom. Njegov raziskovalni duh pa ga vedno vodi v nova, še boljša odkritja in tehnike. Kot plastični, rekonstrukcijski kirurg stremi za materiali, ki so naravni in ne povzročajo dodatnih zapletov in stranskih učinkov. Zanj lahko rečemo, da je najprej predan pacientom in zdravju, kar ga žene po novih odkritjih, izobraževanjih in napredni medicini.

Življenepis: Prim. Dr. Zvonimir Zore je bil rojen leta 1962 v Vinkovcih, kjer je končal osnovno in srednješolsko izobraževanje. Medicinsko fakulteto je leta 1988 zaključil v Reki. Podiplomski študij onkologije je diplomiral leta 1993 na Medicinski fakulteti v Zagrebu. Magisterij iz biomedicinske znanosti dobil leta 2001 na Medicinski fakulteti v Zagrebu in ga zagovarjal pod naslovom “Kirurško zdravljenje patoloških zlomov dolgih kosti z metastaziološkim rakom.” Doktorirat je opravil na Fakulteti za zobozdravstvo v Zagrebu leta 2012 z disertacijo pod naslovom “Povezava infrardeče termografije s imunohistokemičnimi značilnostimi invazivnega raka dojke.” Leta 1997 je opravil specialistični izpit iz splošne kirurgije. Leta 2005 pa specialistični izpit iz plastične in rekonstruktivne kirurgije. Od leta 2008 je zaposlen v KBC centru “sestre usmiljenja”, kot primarij in zdravnik specialist splošne in plastično kirurgijo na Univerzitetni kliniki za tumorje, in Inštitutu za onkološko kirurgijo.

Naj omenimo le nekaj izobraževanj, ki jih je opravil poleg formalne izobrazbe: Centr za tehnologijo: usposabljanje za termografijo v medicini; seminar abdominalne ultrazvočne diagnostike Ian Donald Inter-University; šolanje za laparoskopsko cistektomijo; šolanje za potek in odvzem organov donatorja; napredno mikro-kirurško šolanje v Bonnu na superspecialističnem usposabljanju … Delal je kot predavatelj za medicinske sestre med potekom operacij; je reden asistent in predavatelj na Polytechnic PJ Hayes na Oddelku za fizioterapijo za predmet: Immunology. Bil je mentor diplomantov in kandidatov s subspecialistično izobrazbo. Je član uredništva revije Austin Biomarkers & Diagnosis. Pregledovalec je v več mednarodnih medicinskih revijah. Do sedaj je objavil več znanstvenih publikacij, navedenih v zbirki podatkov o trenutni vsebini in drugih podatkovnih bazah. Svoje raziskave je predstavil na več domačih in mednarodnih kongresih.

PRIMARIJ TOMISLAV MAJIĆ, DR. MED., SPEC.

PRIMARIJ TOMISLAV MAJIĆ, DR. MED., SPEC. INTERNIST KARDIOLG

V sklopu izobraževanja preventivne medicine staranja in zdravljenja kroničnih bolnikov z intravenskim dodajanjem vitaminov, mineralov in aminokislin je zaključil šolanje »IV Nutritional Therapy for Physicians«. Vrsto let deluje kot pionir in glasnik na promociji zdravja in preventivi srčno-žilnih bolezni in staranja. Kot avtor je bil predavatelj na Wellness & Spa kongresu v Zagrebu s temo »Wellness &Spa koncept od ideje do realizacije » in » Holistično ustvarjanje zdravja in lepote«.

Ustvaril je:

  • Edinstven medicinski Wellness-spa center Vitarium Spa&Clinic v naravnem zdravilišču Terme Šmarješke Toplice, s poudarkom na »Detox« programom za razstrupljanje in »SlimFit« programom za zdrav način hujšanja.
  • Program za trajno odpravljanje metabolnega sindroma v W&S centru Vitarium Spa&Clinique.
  • Dolga leta je razvijal medicinske in wellness programe za zdravilišča Šmarješke Toplice, Dolenjske Toplice in Talaso terapija Strunjan.
  • Je soustanovitelj Angiološke sekcije Slovenije in ustanovitelj domicila za Kardiološko sekcijo v Zdravilišču Šmarješke Toplice.
  • Je soavtor knjige »Rehabilitacija srčnega bolnika« o preventivi in rehabilitaciji srčnih bolnikov, ki jo je pripravilo Združenje kardiologov Slovenije.

Za doseganja dobrega zdravja in procesov staranja, je vse, kar moramo storiti to, da telesu povrnemo, kar je izgubilo.


NašA ZGODBA

Naš zaščitni znak je geko, mali kuščar. Izbrali smo ga, ker predstavlja vse, v kar verjamemo, vse na čemer gradimo. Ob upoštevanju ciklov življenja, bioritma narave in časa, ki dela v našo korist smo popolnoma predani preobrazbi. Vsak dan se podajamo na pot spremembam, raziskujemo meje našega telesa, jih izzivamo in predvsem premikamo. Čas tako postane naš zaveznik. Mi verjamemo, da je vsak od nas drugačen, nosi v sebi posebno vrednost in je sposoben z našo pomočjo ohraniti vrhunsko formo, vitalnost, dolgoživost in notranje ravnovesje.

individualni pristop in komunikacija

Verjamemo v trenutek in imamo široko sliko. Ves čas smo na preži novih znanj in odkritij. Smo most med starodavnimi znanji in sodobno medicino prodora. Zato sodelujemo le z najnaprednejšimi strokovnjaki, uporabljamo najboljše kar nam ponuja narava in medicina, predvsem pa podpiramo in spremljamo vaše potrebe.

… medicina prodora


… s konceptom


delujemo celostno

Smo nenehna sprememba. Kot simbolizira geko opuščanje preteklosti, slabih navad, vzorcev ki nas vežejo, zastarelih principov in miselnosti; tako želimo mi prinesti v življenje nove metode dolgoživosti, kvalitete staranja, zdravljenja bistva in uporabe najčistejših metod, ki pripomorejo k temu, da zaživimo v svojem najmočnejšem potencialu. Naše telo je naš dom in v njem se moramo kar najbolje počutiti.

vedno pred časom

Naša ambulanta je sestavni del termografske diagnostike, regeneracije z matičnimi celicami in plazmo, intravenoznega iniciranja nutrientov in svetovanja glede superživil in dodatkov ter funkcionalnih brezplačnih programov za najbolj pereče probleme 21. stoletja, epidemije, ki nam množično uničujejo življenje. Ker je zdravje naša dolžnost.

… funkcionalna medicina, holistični pristop