POSTOPEK NAKUPA

1

IZBIRA IZDELKOV

V butiku izberite želene izdelke in jih dodajte v košarico.

2

NAKUP

Preglejte svojo košarico, vnesite svoje podatke za dostavo in plačilo ter potrdite nakup.

3

PAKIRANJE

Vaše naročilo bomo pregledali, zapakirali in ga oddali dostavni službi. O vsem vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

4

DOSTAVA

Izdelke vam bo dostavil kurir dostavne službe GLS, ki bo prej preveril, če ste razpoložljivi za prevzem paketa.

5

UŽITEK

Sprostite se, zadihajte in uživajte. Zaslužili ste si!

00 386 41 328 218

shop@futuristicsuperfoods.si

Lokacija: Klinika

Biseri, nabrani iz najbolj neokrnjenih delov sveta.

NAJBOLJŠE SESTAVINE SVETA


Naša superživila in drugi prehranski dodatki so biseri, nabrani iz najbolj neokrnjenih delov sveta, kamor industrija še ni posegla. Skupaj s svojimi dobavitelji skrbimo, da so sestavine obdelane na ustrezen način, da povečamo učinkovitost zdravilnih komponent. Pri dobavi smo odvisni od kmetijskega pridelka, zato včasih ne moremo zagotoviti stalnih zalog, vendar se trudimo, da bi na vaše kuhinjske poličke prišli v najkrajšem možnem času. Prosimo, da nas pri tem podpirate tudi vi, saj lahko le tako sklenemo krog pravične trgovine in zagotovimo prodajo le najboljših živil, ki bodo nam in našim dragim povrnila zdravje, vitalnost in energijo ter nahranila naše celice.

100% VAREN NAKUP


V naši spletni trgovini vam zagotavljamo popolnoma varen nakup in plačilo. Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki. To pomeni, da so podatki zaščiteni z enkripcijo, mehanizmom ki preprečuje prisluškovanje in vdor. Ob nakupu vam je vedno na voljo tudi naša prijazna ekipa, ki vam bo z veseljem pomagala pri zagatah, omogočamo pa tudi plačilo po povzetju.

BREZPLAČNA DOSTAVA


Ob nakupu nad 70 € je dostava brezplačna. O dnevu dostave vas bomo obvestili preko SMS-a, s kurirjem dostavne službe GLS pa se boste lahko dogovorili o točni lokaciji prevzema vašega paketka. Če ne boste dosegljivi za prevzem, vam bo kurir vašo pošiljko odložil na najbližnji bencinski črpalki OMV ali v trafikah 321, ki se nahajajo po vsej Sloveniji, in vas o tem obvestil.

Nakup pri nas je varen, enostaven in silno zabaven.

15-DNEVNA PRAVICA DO VRAČILA IZDELKA


Kupljene izdelke lahko zaradi kakršnega koli razloga vrnete v 15 dneh od prevzema. Izdelki morajo biti v originalni embalaži, nerabljeni, nepoškodovani in v nespremenjeni količini. Pravico do vračila imate tudi v primeru, da so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala brez vaše krivde. Razloga za vračilo vam ni potrebno navesti, bomo pa veseli vsake povratne informacije, ki nam bo omogočila naše izdelke in storitve izboljšati. Za točen postopek vračila si oglejte Splošne pogoje poslovanja.

IZDELKI NISO ZDRAVILA


Vaje, superživila, prehranski dodatki in nasveti za zdravo prehranjevanje, ki jih najdete na tej spletni strani, niso nadomestilo za ustrezno medicinsko pomoč v primeru zdravstvenih težav in niso zdravniško priznana za preprečevanje bolezni. Navedbe pri posameznih superživilih in prehranskih dopolnilih so zgolj informativne narave in niso bile potrjene s strani evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA). Če imate, oziroma sumite na kakršnekoli zdravstvene težave, se pred pričetkom diete, kakršnekoli telesne vadbe ali vključitvijo prehranskih dopolnil posvetujte s svojim zdravnikom ali katerim drugim zdravstvenim delavcem.

Vsakdo je neponovljiv in deluje na sebi edinstven način.

VSAKO TELO JE EDINSTVENO


Vsi naši izdelki in vadbe temeljijo na spodbujanju naravnih procesov za obnovitev in zdravljenje v telesu. Zato so rezultati in učinkovitost zelo različni med posameznimi uporabniki in uporabnicami. V nobenem primeru ne pričakujte izboljšanja čez noč, saj je treba dati telesu čas, da ponovno najde svoje ravnovesje in začne delovati s polno močjo.