Slovensko

0 IZDELKOV V VAŠI KOŠARICI

Vaša košarica je prazna

SKUPAJ: 0,00 €

Prijava / Registracija ▾
Blog

Če ste pozorni na stanje las in zgodnje simptome, lahko preprečite ali upočasnite izgubo las. Če želite vedeti ali vaše telo res potrebuje podporo, lahko to ugotovimo s pomočjo analize las z mineralogramom.

Nadaljujte z branjem
Comments | Kategorija: KLINIKA V RAVNOVESJU ZDRAVNIK IZ OZADJA Objavil: Futuristic LifeUšpičite svinčnik in napišite nič manj kot 100 velikih, malih, pomembnih, nepomembnih (vse so pomembne), otipljivih in neotipljivih želja. Ne bodite skromni. Bodite natančni. Ne opisujte jih na dolgo in široke, le naštejte jih. Od nove torbice, do sanjske hiše. Od tega, kam bi radi šli na naslednji izlet, do vašega zdravja.

Nadaljujte z branjem

Oznake:

Comments | Kategorija: V RAVNOVESJU POGLED VASE Objavil: Futuristic Life

KUHAŠ KAVO? NE MEDITIRAM!

6. avg. 2017 00.00.00Naslednje preproste tehnike vam bodo v vsakdan prinesle pozitivne učinke. Če nimate časa ali volje, da bi se resneje lotili meditacije, spoznali različne tehnike obračanja navznoter, bodo naslednje metode prava stvar, da v svoj z obveznostmi natrpani dan vklopite malo miru. Počutili se boste bolje, lažje se boste srečali z izzivi, ki jih ponuja življenje.

Nadaljujte z branjem

Oznake:

Comments | Kategorija: V RAVNOVESJU Objavil: Futuristic Life

SPANJE JE REŠITEV ZA NAŠE ZDRAVJE

27. jun. 2017 13.27.55Dajmo telesu spanje, očistimo ga toksičnosti in samozdravljenje se bo začelo.

Nadaljujte z branjem
Comments | Kategorija: V RAVNOVESJU Objavil: Futuristic Life

MELATONIN

26. jun. 2017 18.36.21


Melatonin je hormon spanja. Brez njega ne moremo dobro in globoko spati. Melatonin je tisti, ki nas pripravi do zehanja in želje po spanju – ravno tako ustvarja dnevno nočni ritem, pomemben za ravnovesje telesa.

Nadaljujte z branjem
Comments | Kategorija: V RAVNOVESJU Objavil: Futuristic Life

Izdelki 1 - 5 od 22

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ČUDEŽNA MOČ HORMONOV

Knjiga je razburkala strokovnjake in verjemite, da bo tudi vas. Če mislite, da je izguba hormonov naravni proces, potem je naravno tudi, da nimate zob ali očal! Saj neravnovesje in izguba hormonov povzročata resnična in akutna stanja, ki nam kradejo kvaliteto življenja.

PREBERI VEČ
Povežite se z nami