Slovensko

0 IZDELKOV V VAŠI KOŠARICI

Vaša košarica je prazna

SKUPAJ: 0,00 €

Prijava / Registracija ▾

BAZI DELAVNICA 2020

LETO BELE PODGANE 2020 DELAVNICA DUŠAN DONKO

LETO BELE PODGANE Leto je naokrog in letos bo vpogled v BAZI astrologijo še posebej pomemben, saj smo na začetku novega desetletja in z letom PODGANE na začetku 12 letnega cikla.

Svoje neprecenljivo znanje bo z nami delil mojster kitajske metafizike, kitajske astrologije in strokovnjak za Feng Shui DUŠAN DONKO ter nam predal zakladnico biserov, s katerimi si lahko naredimo življenje lesketajoče, zavidanja vredno, neprecenljivo ter lahkotno; hkrati pa nas bo oborožil s svarili in nam pokazal pot iz pasti, ki nam jih nastavljajo zvezde ter mostove, preko katerih lahko vedno varno prispemo na cilj.

 

 

Na enodnevni delavnici, 19.1.2020 boste dobili praktični načrt glede na vašo osebno karto, poslovnih priložnosti in zdravja, ljubezni ter zaščito zvezd na podlagi tlorisa hiše, stanovanja, pisarne … Tako bo energija vpliva vesolja delovala namesto vas. Televizijskega signala tudi ne vidite, pa na koncu dobite sliko. Najmanj kar lahko naredite zase je, da to energijo spustite skozi prava vrata v svoje življenje in ga OBOGATITE.

Srečne zvezde sijejo za vsakega izmed nas, samo znati jih moramo brati.

 

Kaj boste pridobili?

 

Tako na poslovnem, kot tudi privatnem področju si boste lahko popolnoma individualno lahko ustvarili sliko vaših prednosti – danosti, ki vas podpirajo, obenem pa boste dobili vsa potrebna orodja za premagovanje ovir, ki vam stojijo na poti. Nič ni determinirano, vi se lahko naučite kako rokovati z usodo.  

Dobili boste navodila za vožnjo skozi čisto vaše, osebno življenje, kot so:

# ali in kdaj je pravi čas za nove posle,

# pogledali kako je potrebno ribariti s čustvi (ljubezen ima v tem letu veliko veljavo),

# se seznanili z vašimi plusi in kako nevtralizirati minuse,

# izvedeli boste kakšne so vaše naloge, ki jim je vredno dati prednost,

# katera zvezda bo letos svetila posebej za vas in bo vaša zaveznica,

# se naučili ene vaje za krepitev tistega, kar vam najbolj primanjkuje.

 

Lotili se bomo vsakega delčka življenja za leto 2020:

•          Odnosov

•          Zdravja

•          Poslovnih ugodnostih

•          Za vsakega individualno

 

Če ne verjamemo v zvezde, ne verjamemo niti v plimo in oseko. In, če verjamemo ali ne bo ta prišla.

 

 

 

S tem boste lahko:

 

•          Naredili letni načrt.

•          Se naučili reagirati pravilno na vseh področjih v življenju.

•          Znali usodno spremeniti v ugodno.

•          Vaši odnosi bodo tako enostavni in težke stvari bodo z vpogledom v prihodnost postale popolnoma enostavne.

  

Delavnica, ki je zasnovana na podlagi različnih tehnik kitajske metafizike, vas bo dodobra pripravila na izzive in preizkušnje leta 2020, ter vam pomagala, da jih obrnete sebi v prid.

 

POSEBNO DARILO V LETU 2020 – NEPRECENLJIVA ZAŠČITA

V letu 2020 se aktivira vandrajoča zvezda šestih demonov, ki bo preizkušala vaše odnose doma in v službi. Ta zvezda upravlja odnose, kar se tudi navezuje na spore, prepire, pravne zaplete, rop, spolne škandale, ter poškodbe in operacije. Da ne bi bili deležni takšnega neugodnega vpliva vam bomo na delavnici predstavili bazhai FengShui zdravilo, tako da boste sposobni preobrniti neugodno v blagoslove.


Vsebina delavnice:

1. Splošen pregled leta 2020 – splošen pregled katere so bistvene stvari, ki jih prinaša naslednje leto in kaj je tisto na kaj moramo biti posebej pozorni; da bomo vedeli kam drvi svet.

2. BaZi (astrologija kitajske metafizike) za leto 2020 – pregled in razlaga za vsakega posebej glede na 10božanstev; s tem se bomo tudi naučili na hitro pogledati kaj predstavljamo in kdo so igralci okoli nas.

3. Feng Shui za leto 2020 – pregled vseh energij glede na letno energijsko karto, ki vstopajo v posamezne sektorje vaše hiše ali stanovanja. ZELO POMEMBNO, saj si s poznavanjem teh energij lahko v življenje pripeljemo brezplačen vir energije.

4. ZiBai XuanKong 2020 napoved; kateri prostor v letu 2020 znotraj 12mesecev prinaša največ ugodnosti in priložnosti.

5. ZeRi – kot darilo prejmete 4 najmočnejše datume (za vse enaki datumi) vredne vsaj 500Eur) za splošno aktivacijo obilja, medsebojnih odnosov, zdravja ...Podatki o delavnici:

Datum delavnice: 19.1. 2020 od 13.00h – 19.00h


Kraj delavnice: Ljubljana – BIC, Ižanska cesta 10. Zemljevid

Parkirišče je ob stavbi.

Predavatelj: mednarodni mojster kitajske metafizike, pripadnik mojstrov Wudang, Dušan Donko

Cena delavnice: 93€

KAJ POTREBUJETE: 
 OBVEZNO sprintano BAZI karto + tloris vašega bivalnega prostora (najdete jo na  strani: http://www.joeyyap.com/ oziroma  http://destinyx.masteryacademy.com/Account/Login.aspx

 

 

 

Mojster življenja je vedno učenec življenja,”
pravi Dušan. 

Nenehno izobraževanje in delo na sebi mu predstavljajo vsakdanjik. Njegovo glavno interesno področje so naravni zakoni in pot samodovršitve.


 ZGODBA IZ PRAKSE:

 

KAKO ME JE BA ZI ASTROLOGIJA REŠILA IZ BLATA V KATEREM SEM SE RODILA

 

Spoznajte zakaj je BA ZI tako praktičen in resnično spreminja naša življenja, našo naravo pa lahko upočasni ali obogati.

Letos sem šla skozi popolnoma novo preobrazbo. Sprememba je klicala iz vseh strani.

Po krvavitvi iz maternice in diagnozi, ki ni dala prav nobenega zadovoljivega odgovora, zakaj se je to zgodilo, sem šla h gospe, ki se ukvarja z refleksologijo. Vendar zdaj vem, da je to le njena vstopna koda in da ima vpogled v veliko več, kot so samo organi na stopalih. Rekla mi je, da se je oglasila moja potlačena in razočarana ženska plat, krivice s strani žensk, da na ven nastopam kot zmaj, znotraj svoje ženskosti pa krvavim. Dolgo sva govorili, vse kar je povedala je bilo res, nisem pa vedela kako to rešiti. Šla sem k somatiku, da me zmehča, da začutim telo in poskušam z gibi zavestno topiti svojo trdo, zaščitno lupino. Da se zavem kaj je mehkoba, kdaj reagiram trdo, zakaj me drugi vidijo drugačno kot čutim, da sem. Da se naučim pokazati čustva. Seveda sem se bala, da se zopet opečem, da me bo svet pohodil.

Kljub temu, da pišem o energijah, se imam za izredno prizemljeno, ne hodim k vedeževalkam in verjamem, da lahko energijo ustvarimo sami s svojim obnašanjem, pa naj bo to zavestno ali ne. Iskanje in kopanje v moje nezavedno obnašanje se je nadaljevalo in pot me je pripeljala pred mojstra Mantak Chia. Pogovarjala sva se in prosila sem ga, da pogleda v mojo BA ZI karto. Povedal mi je en sam stavek in ta je prebil leto dni trajajoče iskanje. Naučil me je tehnike, da postanem kar sem. Da ne delujem več kot velik zmaj. Po baziju imam v karti ogromno zemlje. Velike zemlje, gore. Zato se kažem trdo in gospodovalno. V resnici pa sem rojena v času velike vode, oceana. Ta izžareva čustva, je globoko, uči se hitro in je prodorno. Če, je voda motna, blatna in nepretočna, se pojavijo strahovi. Tako je, če vlada zemlja nad vodo. Vsi so mi govorili, naj ojačam vodo, samo mojster Mantak mi je svetoval, da moč zemlje pošljem naprej v kovino in ko bo kovina močna bo stekla tudi bistra in velika voda. »Takrat boš, kar si,« je rekel. To se bomo naučili tudi z mojstrom Dušanom Donkom. Če vam bo v letošnjem letu primanjkovalo kakšne od petih energij, jo boste, kot sem jaz vodo, lahko sami pognali naprej in dobili moč, ki se je niti nadejali niste. Zato je BA ZI tako praktičen. Vedno imamo feng shui, kitajsko medicino, tai chi, chi gong in še veliko drugih znanj, s katerimi lahko vplivamo na svojo sedanjost in se pripravimo, oziroma pomagamo krojiti prihodnost.

KROJITE SI USODO SAMI  v letu 20120

Noben produkt ne ustreza vaši izbiri.

ČUDEŽNA MOČ HORMONOV

Knjiga je razburkala strokovnjake in verjemite, da bo tudi vas. Če mislite, da je izguba hormonov naravni proces, potem je naravno tudi, da nimate zob ali očal! Saj neravnovesje in izguba hormonov povzročata resnična in akutna stanja, ki nam kradejo kvaliteto življenja.

PREBERI VEČ
Povežite se z nami