Slovensko

0 IZDELKOV V VAŠI KOŠARICI

Vaša košarica je prazna

SKUPAJ: 0,00 €

Prijava / Registracija ▾
PRVA OBRAVNAVA - IV

ZAKAJ NAM
KORISTI

ZAKAJ JE DOBER

PRVA OBRAVNAVA - IV

Intravenozna aplikacija nam zagotavlja, da hranila, ki jih dovajamo, pridejo tja, kjer so potrebna; neodvisno od stanja prebavnega sistema.
Trajanje: 30 minut
70,00 €
Na zalogi

MNENJA STROKOVNJAKOV

IZKUŠNJE NAŠIH STRANK + VPRAŠANJA & ODGOVORI

 

Ali je vsak primeren za tovrstno terapijo ali gre samo za zdravljenje resnih obolenj?

Načelno je vsak, ki ima deficit katerega od elementov, potrebnih za optimalno delovanje in zdravje, primeren za dodajanje hranil na ta način. Seveda, pod budnim očesom naše zdravnice. Veliko jih jemlje dodatke preventivno, so pa tudi prva izbira pri zdravljenju številnih bolezni.

 

Zakaj naj se odločim za tako drago terapijo, namesto, da jemljem tabletke?

Z vnosom vitaminov skozi usta, se jih, absorbira le dobrih 5%. Pacienti, ki hodijo na IV terapije občutijo skoraj takojšnji dvig energije, njihove celice so bolje oskrbljene. Vse inicirane sestavine prodrejo direktno do celic, poleg tega pa na podlagi zdravnikove odločitve dobite precej višje doze, ki se v prosti prodaji ne dobijo. Pazi se tudi na pravilne kombinacije s katerimi dosežemo maksimalen učinek.

 

Brala sem, da zvezdnikom pred koncerti vbrizgajo B12 za dvig energije. Je to varno?

V primeru, ko organizem troši izredno velike količine vseh hranil, kar v primeru enega nastopa, pomeni, kot bi tekli maraton, je vsekakor pametno, da se organizmu doda zaloge, preden se te iztrošijo. Res, v zadnjem času politiki, menedžerji, estradniki redno hodijo na IV terapije, s tem zaščitijo telo pred izčrpanostjo in vedno manj posegajo za nedovoljenimi substancami za dvig energije, kot je bilo prej v navadi.

 

Je športnikom dovoljeno hoditi na visoke doze vitaminov, mineralov in amino kislin, ali je to že doping?

Gre za popolnoma naravne snovi, ki jih človeški organizem izdeluje sam. Športniki za svoje ekstremne aktivnosti porabijo več, kot njihovo telo lahko proizvede in za boljšo, hitrejšo obnovo potrebujejo dodajanje predvsem aminokislin in antioksidantov. Z hitro obnovo so tudi rezultati boljši.

 

Kako je z velikimi dozami vitamina C? Obstaja cel kup študij, ki ga zagovarjajo kot naravno obliko kemoterapije?

Z vitaminom C v visokih dozah, moramo biti zelo pazljivi, še posebej pri pacientih, ki imajo raka. Zato se zdravnik odloči ali je pacient primeren za dovajanje vitamina C ali ne. Pri nas imamo najvišje doze vitamina C 25g, kar pomeni, da infuzija teče eno uro. Naj pa velja vitamin C res kot terapija, ki je pod strogim nadzorom strokovnjaka in nikakor ni dobro z njim eksperimentirati. Takšne doze se daje zgolj in samo intravenozno!

 

Ali je IV varna terapija, ali lahko pride do stranskih učinkov?

Vsak od nas je drugačen in reagira nekoliko drugače. Odvisno je tudi od zdravstvenega stanja pacienta. Včasih pride do utrujenosti, manjših glavobolov, alergijskih reakcij, neprijetnega okusa v ustih. V organizmu se zaradi zdravljenja, celjenja, regeneracije, dogajajo različni procesi,  ki od nas zahtevajo veliko energije, zato smo lahko od nekaterih kombinacij res takoj polni energije, spet pri drugih kombinacijah pa pride do utrujenosti. Pacienti prej dobijo navodila in so seznanjeni z možnimi reakcijami.

 

Sem zdrav, ne pestijo me nobene resne bolezni, vendar imam 45 let in sem zelo aktiven. Ali tudi jaz potrebujem IV terapije?

Preventiva je ključ! S tem omogočimo svojemu telesu nenehno balansiranje in tako ne pride do drastičnih padcev energije v celilah in s tem obolenj. Vsak dan smo izpostavljeni številnim toksinom in oksidativnemu stresu, ki ruši naš imunski sistem. Če sproti skrbimo za svoje zdravje lahko preprečimo starostne bolezni kot so Alzhajmer, arterioskleroza, sklepne bolezni in nenazadnje raka.

 

Ali si terapijo lahko izberem po lastni presoji ali moram slediti protokole, ki jih določite vi?

Naša, posebej zato izšolana zdravnica naredi skupaj z vami načrt za doseganje željenih ciljev. Če je potrebno boste imeli na razpolago tudi programe za izboljšanje črevesja, za povečanje energije, program za obvladovanje stresa … Gre za življenjski slog prehrane, vadbe in sproščanja. Smo resnično prva futuristična klinika, ki vam bo pomagala živeti polno življenje na čimbolj naraven način. Izogibamo pa se instant izbiri IV terapij kot bi kupovali v supermarketu. Gre za resnejši pristop in za vaše zdravje!

 

Kako poteka terapija?

Po pregledu pri zdravniku, boste že isti dan prejeli tudi prvo (morda jih bo potrebnih več) terappijo. Če se inicira v mišico (D3), boste gotovi v nekaj minutah, sicer pa infuzija teče od 30 minut do cele ure, odvisno od količine in vrste infuzije. Za vas ves čas terapije skrbi medicinski tehnik. Dobro vas bomo razvajali. Od masažnega stola, čaja do masažnega stola je pripravljeno za vas, da se sprostite in uživate v brezčasnem prostoru, nasičenem z energijo sproščanja, v katerem ni telefonov in naglice.

 

 

 

VAŠE IZKUŠNJE


NAPIŠI SVOJO IZKUŠNJO

Ocena izdelka

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€
Dostavo zagotavlja služba GLS, ki poskrbi za čim hitrejšo dostavo v vsako vas.

15-DNEVNA PRAVICA DO VRAČILA IZDELKA
Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v roku 15 dni vrnete brez pojasnila.

VAREN NAKUP IN PLAČILO
Varen prenos podatkov je zagotovljen preko SSL povezave.

TEHNIČNA POMOČ PRI NAKUPU
Kontaktna številka: 041 328 218
od ponedeljka do petka 8h - 19h.

ČUDEŽNA MOČ HORMONOV

Knjiga je razburkala strokovnjake in verjemite, da bo tudi vas. Če mislite, da je izguba hormonov naravni proces, potem je naravno tudi, da nimate zob ali očal! Saj neravnovesje in izguba hormonov povzročata resnična in akutna stanja, ki nam kradejo kvaliteto življenja.

PREBERI VEČ
Povežite se z nami