Slovensko

0 IZDELKOV V VAŠI KOŠARICI

Vaša košarica je prazna

SKUPAJ: 0,00 €

Prijava / Registracija ▾
VITAMIN C – izvrstno naravno zdravilo (za okužbe, raka in srčne bolezni)

O AVTORJU

KAJ NAM
KNJIGA SPOROČA

PRELISTAJTE
KNJIGO

VITAMIN C – izvrstno naravno zdravilo (za okužbe, raka in srčne bolezni)

Avtorja: dr. Steve Hickey in dr. Andrew Saul

V knjigi avtorja razlagata, da so mega odmerki intravenoznega dodajanja C-vitamina učinkovit antibiotik, netoksično sredstvo proti raku ter zdravilo za srčne bolezni.

Knjiga razkriva tudi vpetost znanosti in medicine v spletke politike in biznisa, saj spremljamo borbo pionirjev raziskovanja C-vitamina, ko zagovarjajo zdravstvene koristi C-vitamina.

Naslovi poglavij: Izjemna molekula • Pionirji raziskovanja C-vitamina • Jemanje C-vitamina • C-vitamin in konvencionalna medicina • Potreba po antioksidantih • Nalezljive bolezni • Rak in C-vitamin • Srčne bolezni.
24,90 €
Na zalogi

Za doseganje dobrega zdravja in procesov staranja, je vse kar moramo storiti to, da telesu povrnemo, kar je izgubilo.

MNENJA STROKOVNJAKOV

NAGOVOR DR. HERTOGA

 

Draga Sanja,

 

čestitam za odlično knjigo Čudežna moč hormonov. To je velik korak, saj so informacije, ki si jih podala,  izjemne in nujno potrebne za kolege, kot tudi paciente. S to knjigo si postala prava pionirka na področju hormonske terapije in nutricionistične medicine ter pokazala, kaj je najbolj pomembno. Zdravniki morajo nujno optimizirati zdravje svojih pacientov, ne pa samo zdraviti bolezni. Tvoja knjiga premika središče pozornosti od medicine, ki zgolj čaka, da oseba zboli in potem samo zdravi bolezen, k medicini, ki stalno raziskuje, kako osebo ohraniti v najboljšem stanju, optimizirati človekovo zdravje in upočasniti, prestaviti ali celo preprečiti staranje. Že samo to je tvojo knjigo zapisalo v zgodovino medicine z zlatimi črkami.

 

Dr. Thierry Hertoghe

Predsednik World Society of Anti-Aging Medicine

Predsednik International Hormone Society

 

 


 

DR. SANJA TOLJAN O HORMONIH

 

Endokrinologi ne zdravijo hormonskega neravnotežja, ampak velike motnje, patološki primanjkljaj ali višek hormonov. Med tem pa je »siva cona«, o kateri se redko govori in razpravlja, kot da ne obstaja. Lahko pomaga resnično bolnim ljudem, ampak kaj je z nami, ki ne spadamo v to kategorijo, pa se redimo iz dneva v dan, ne moremo spati in padamo v depresijo? Na koga naj se obrnemo? Kdo nam bo pomagal?

Anti-aging in preventivna medicina je pionirska veja in kot taka še vedno ni dostopna vsem in povsod. Z njo se ukvarjajo redke ustanove in zdravniki, malo ljudi koristi njene usluge, zato daje vtis, da gre za »ekskluzivno medicino«.


 

DR. SANJA TOLJAN O HORMONIH IN STARANJU


Ko spoznate, kako razmišljajo hormoni, v vaše življenje vstopi možnost, da ustvarite popolno zdravje. Hormoni se najbolje uravnotežijo »v kompletu«, zato se v tej knjigi posvečam samo življenjsko pomembnim hormonom. Če dosežemo njihovo ravnotežje, lahko namreč iz svojega telesa preženemo skoraj vsako bolezen. Ta knjiga je svojevrsten začetek, predpogoj za razumevanje nadaljnjega gradiva, ki bo neizbežno prišlo v vaše življenje, ker ste zakorakali v prekrasen svet hormonov.

VAŠE IZKUŠNJE


NAPIŠI SVOJO IZKUŠNJO

Ocena izdelka

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€
Dostavo zagotavlja služba GLS, ki poskrbi za čim hitrejšo dostavo v vsako vas.

15-DNEVNA PRAVICA DO VRAČILA IZDELKA
Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v roku 15 dni vrnete brez pojasnila.

VAREN NAKUP IN PLAČILO
Varen prenos podatkov je zagotovljen preko SSL povezave.

TEHNIČNA POMOČ PRI NAKUPU
Kontaktna številka: 041 328 218
od ponedeljka do petka 8h - 19h.

ČUDEŽNA MOČ HORMONOV

Knjiga je razburkala strokovnjake in verjemite, da bo tudi vas. Če mislite, da je izguba hormonov naravni proces, potem je naravno tudi, da nimate zob ali očal! Saj neravnovesje in izguba hormonov povzročata resnična in akutna stanja, ki nam kradejo kvaliteto življenja.

PREBERI VEČ
Za prenos knjige kliknite na ikono
Povežite se z nami