Slovensko

0 IZDELKOV V VAŠI KOŠARICI

Vaša košarica je prazna

SKUPAJ: 0,00 €

Prijava / Registracija ▾

NAŠE SRCE

naša ekipa

ARIANA VETROVEC

Je um, kreativa in prva violina ideje Futuristic Superfoods in zagona klinike Futuristic; je ustanoviteljica, pionirka, vizionarka z veliko sliko in fokusom na vsaki podrobnosti. Ariana Vetrovec je, kot že tolikokrat do zdaj, združila svoje znanje, veščine in cilje. Njena moč temelji na veri, da se sleherno napako našega delovanja da spremeniti in preobraziti. Kot velika voditeljica in neumorna negovalka zna poslušati in izbrati le najboljše. Zato je za linijo funkcionalnih superživil Futuristic Superfoods povezala starodavno znanje in ga podprla z najnaprednejšimi odkritji medicine »over the edge«, medicine napredka, preventive in holističnega pristopa. Ker se zaveda, da le v sodelovanju različnih znanj lahko dosežemo resnično velike stvari, je zbrala edinstveno ekipo strokovnjakov. Njen altruizem in želja pomagati vsakomur pa ji daje energijo. Obožuje živali, rastline, ljudje pa njeno neposrednost včasih težko razumejo. Vendar pa je vrsta ljudi, ki jim je in jim še pomaga, dolga kilometre!

Dr. RAJEEV KURELE

Je doktor ajurvede in medicine unani in glavni nadzornik procesov predelave ter priprave v največji tovarni zdravil v Indiji. Je naš svetovalec pri standardih za nakup in pripravo posameznih sestavin, saj je ravno ajurveda v 4000 letih izpopolnila znanje o zdravilnih rastlinah do najvišje mere. Tako je tudi on pomemben most med starodavnim in modernim. Z njegovim bogatim znanjem skrbimo, da imamo od rastlin res najboljše in najplemenitejše. Priprave rastlin na ajurvedski način presegajo vse moderne pristope in izolacije nutrientov. Šele s pravilno pripravo, ki jo poznajo že tisočletja, dosežemo, da se zdravilne učinkovine v telesu tudi prav absorbirajo.



primarij Tomislav Majićdr. med., spec.

Življenepis:



Prim. Dr. Zvonimir Zore 

Doktor medicine, specialist onkologije, specialist plastične in splošne kirurgije, ki je doktorat opravil prav na študijah diagnostike s termografom. Njegov raziskovalni duh pa ga vedno vodi v nova, še boljša odkritja in tehnike. Kot plastični, rekonstrukcijski kirurg stremi za materiali, ki so naravni in ne povzročajo dodatnih zapletov in stranskih učinkov. Zanj lahko rečemo, da je najprej predan pacientom in zdravju, kar ga žene po novih odkritjih, izobraževanjih in napredni medicini.

Življenepis:
Prim. Dr. Zvonimir Zore je bil rojen leta 1962 v Vinkovcih, kjer je končal osnovno in srednješolsko izobraževanje. Medicinsko fakulteto je leta 1988 zaključil v Reki. Podiplomski študij onkologije je diplomiral leta 1993 na Medicinski fakulteti v Zagrebu. Magisterij iz biomedicinske znanosti dobil leta 2001 na Medicinski fakulteti v Zagrebu in ga zagovarjal pod naslovom "Kirurško zdravljenje patoloških zlomov dolgih kosti z metastaziološkim rakom." Doktorirat je opravil na Fakulteti za zobozdravstvo v Zagrebu leta 2012 z disertacijo pod naslovom "Povezava infrardeče termografije s imunohistokemičnimi značilnostimi invazivnega raka dojke." Leta 1997 je opravil specialistični izpit iz splošne kirurgije. Leta 2005 pa specialistični izpit iz plastične in rekonstruktivne kirurgije. Od leta 2008 je zaposlen v KBC centru "sestre usmiljenja", kot primarij in zdravnik specialist splošne in plastično kirurgijo na Univerzitetni kliniki za tumorje, in Inštitutu za onkološko kirurgijo.

Naj omenimo le nekaj izobraževanj, ki jih je opravil poleg formalne izobrazbe: Centr za tehnologijo: usposabljanje za termografijo v medicini; seminar abdominalne ultrazvočne diagnostike Ian Donald Inter-University; šolanje za laparoskopsko cistektomijo; šolanje za potek in odvzem organov donatorja; napredno mikro-kirurško šolanje v Bonnu na superspecialističnem usposabljanju …
Delal je kot predavatelj za medicinske sestre med potekom operacij; je reden asistent in predavatelj na Polytechnic PJ Hayes na Oddelku za fizioterapijo za predmet: Immunology. Bil je mentor diplomantov in kandidatov s subspecialistično izobrazbo. Je član uredništva revije Austin Biomarkers & Diagnosis. Pregledovalec je v več mednarodnih medicinskih revijah.
Do sedaj je objavil več znanstvenih publikacij, navedenih v zbirki podatkov o trenutni vsebini in drugih podatkovnih bazah. Svoje raziskave je predstavil na več domačih in mednarodnih kongresih.

ČUDEŽNA MOČ HORMONOV

Knjiga je razburkala strokovnjake in verjemite, da bo tudi vas. Če mislite, da je izguba hormonov naravni proces, potem je naravno tudi, da nimate zob ali očal! Saj neravnovesje in izguba hormonov povzročata resnična in akutna stanja, ki nam kradejo kvaliteto življenja.

PREBERI VEČ
Za prenos knjige kliknite na ikono
Povežite se z nami