2X MI JE DOKTOR REŠIL ŽIVLJENJE

Marica, 56 let, Računovodkinja
2 x MI JE DOKTOR REŠIL ŽIVLJENJE

Sem Marica iz Trzina in sem srečna, da z vami lahko delim zgodbo, o kar dvojnem ponovnem rojstvu. Sem popolnoma povprečna gospodinja, mami trem fantom in ob tem vodim računovodstvo našemu družinskemu podjetju. Pri dvajsetih poročena z majhnim otrokom nisem imela kakšne velike možnosti šolanja, zato sem v večerni šoli končala računovodstvo, ob tem se je gradila hiša, začenjali smo z obrtjo v kateri smo vsi delali od zore do mraka. Pa hiško sva si hotela čimprej postaviti, imeti še kakšnega otroka … Kot sem rekla, čisto običajna ženska sem. S konjički, muhami, dobrimi in slabimi momenti. Do svojega petdesetega leta tudi zdrava z malo preveč kilami in premalo miganja. Takrat mi je umrla mama za rakom. »Prepozno smo ga odkrili,« so rekli. Prišla je menopavza in vse težave povezane z njo. Prijateljica, malo bolj zavedna od mene me je prepričala, da si grem slikati dojke s termografom. Ni me bilo treba pregovarjati, saj sem vedela, da imamo bolezen v družini.

Samo pet minut mi je vzelo in dobila sem diagnozo. Takojšen obisk pri onkologu, takojšnja punkcija. Doktor Zore je našel raka. Že kar lepo vidnega. Zašibila so se mi kolena, a odločila sem se boriti. Ne bom vam razlagala kako ni nihče hotel niti pogledati termografskih slik, kako me je potem kot prvi na onkologijo v Zagreb sprejel prav dr. Zore. Lahko le rečem 100 x hvala dr. Zoretu, termografiji in vztrajnosti, da sem dobila biološka zdravila, ne kemoterapije, da sem ob tem pojedla eno goro medicinskih gobic, kurkume in vseh dodatkov od aloa vere do CBD – ja. Dve leti sem bila zdrava, spet stara jaz z vso energijo in voljo do življenja.

Pa je spet počilo! Zbujala sem se brez energije, čisto povožena, redila sem se in oči so mi vsak dan bolj pešale. V paniki sem se prijavila na prvi termin termografije in v solzah, prišla na pregled; prepričana, da se mi je bolezen ponovila.

Pregledala sva dojke, preslikala po dolgem in počez tudi bezgavke. NIČ! Uhhhh, kako sem si oddahnila. Iskala sva dalje in prišla do ščitnice. Na mali žlezi je bila velika cista. Doktor se je samo nasmehnil in rekel: »Nič lažjega, napisal vam bom eno od zdravil, ki od nekdaj rešuje cel kup funkcij v telesu, pa so jo danes že skoraj pozabili.« Dobila sem čisto navadne kapljice jodove raztopine, ki so mi jo zmešali na recept v lekarni. Po mesecu dni sva ponovno slikala ščitnico. Pravzaprav sem že vedela kakšen bo rezultat, saj so vse moje težave izzvenele.

Kakorkoli že, to zgodbo z mojimi slikami vred sem hotela deliti z vsemi, predvsem zato, da vidijo kako pomembna je zgodnja diagnostika, kako enostavne so lahko rešitve in kako malo vlagamo v preventivo. Moja mama je bila prepozna, jaz sem uspela ujeti vlak po sreči, vam pa polagam na srce, da ga ujamete po pameti in ukrepate preventivno. Ignoranca, nas lahko stane življenje.
Slikate si lahko sleherni organ, posamezno področje, znamenja, hrbtenico, ožilje … praktično vsak del razen pod lasiščem, se odzove na temperaturne spremembe, ki lahko nakazujejo različne anomalije.Izberite kaj bi si želeli pregledati

Lahko pa nas pokličete tudi po telefonu na številko: 031201908.

Go to Top