ŠPELINA ZGODBA

Špela, 38 let, Osebna asistentka
S TERMOGRAFIJO SEM DOBILA TUDI EKSPRESNO REŠITEV ZA CISTE IN PMS

Stara sem 38 let in vsak mesec od prve menstruacije dalje imam boleče, ne boleče, strašno boleče dojke, migrene in strahotne krče. Verjemite, da sem poskusila čisto vse od homeopatije, reikija, zvarkov raznih zeliščark in, če bi mi kdo rekle, naj pojem slona in ne bom imela bolečin, bi storila tudi to.
Prebrala sem, da s termografijo vidimo vsa stanja naših organov in zanimalo me je kaj bo rekel zdravnik na moje bolečine – da vsaj vem kje je izvor. Šla sem na pregled, vesela tudi zato, ker pri termografu obljubljajo, da ne bo bolečega stiskanja, kot to delajo na mamografiji. V petih minutah je bila moja slika jasna. Velike ciste na obeh dojkah! Takoj sem se lotila dela in začela brskati; googlati. Rešitve so bile zgolj začasne, to je, rezanje. O tem, kaj je vzrok mojega stanja pa niti besede. Poznate občutek, ko pride prava stvar za vas ravno ob pravem času? V moj predalnik je priletel mejl. Futuristic Life klinika mi je verjetno poslala sliko. In rešitev!
Bom čisto kratko povedala. Jedla sem en teden DIM (Triple Action Cruciferous …), ki sem ga pri njih naročila in vsako jutro 6 kapljic Lugolove raztopine ( dr. Zore mi ga je napisal na beli recept).

Že naslednji petek sem bila spet na termografiji. Rezultat lahko vidite sami, na sliki. Ne duha ne sluha o cistah. Bolečin ob menstruacij, ki sem jih seveda, kot po navadi pričakovala pa tudi ne. Čakam še na ovulacijo, če me bo takrat mogoče kaj stisnilo, sem pa neskončno vesela, da mi je ekipa Futuristic Life izboljšala življenje. Kaj naj rečem, prej me moj partner niti pogledati ni smel, zdaj, o zdaj je drugače.
Seveda bom imela kuro še pol leta, da bodo vsi vzroki izzveneli. Po besedah doktorja je jod najučinkovitejše in 100% sredstvo za vse vrste cist.
V svojem navdušenju sem svojo zmago hotela deliti z vami. Sama sem s termografom slikala še ščitnico in jetra; prav zaradi cist, ker se le te pojavljajo po vsem telesu.

Hvala, hvala za ekspresno rešitev! Navdušena sem nad tem, da sem dobila ne samo diagnostiko, temveč tudi navodila za popolnoma nebolečo in enostavno ozdravitev. Za nekaj, kar mi moji zdravniki niso mogli pomagati leta. Zdaj se lahko svojih ciklusov in svoje ženskosti veselim tudi jaz.

Špela, 38 let, Osebna asistentka

Go to Top