VAM PARAZITI JEDO KRI

Ali se sploh zavedamo kako pogosto zajedavci v telesu predstavljajo resno grožnjo za naše zdravje??

VAM PARAZITI JEDO KRI? 

Pregled žive kaplje krvi na monitorju!

Ali se sploh zavedamo kako pogosto zajedavci v telesu predstavljajo resno grožnjo za naše zdravje??

Zgodovinar, ki je leta preučeval stare Grke je prišel do spoznanja, da so Atenci izgubili vojno, ker so bili slabotni in bolni. Vzrok zato pa naj bi bile gliste! Torej ne izgubite vojne za svoje zdravje in si preventivno preglejte kri. Niso samo otroci in živali tiste, ki so podvržene parazitom.

Pri nas gostimo strokovnjakinjo, višjo medicinsko sestro, ki je življenje posvetila raziskovanju parazitov in odpravljanje posledic, ki jih povzročajo.


Iz preprostega testa, iz kapljice krvi, ki vam jo poveča pod mikroskopom (pregled krvi na temni podlagi), vam bo pokazala, kaj vse živi v vaši krvi, kakšne posledice so vidne, kako je telo poškodovano, zaloge vitaminov pa izpraznjene. Seveda samo, če so vas že načeli paraziti in je imunski sistem popustil. Ogled filma, vaše krvi, boste med diagnostiko lahko spremljali na monitorju in razkril se vam bo skrivnostni svet, ki je videti kot znanstvena fantastika, v resnici pa je popolnoma realna slika stanja v vašem telesu.

PRIJAVITE SE NA PREGLED ŽIVE KAPLJE KRVI Z RAZLAGO ZA SAMO 60€ IN ODPRAVITE DVOME!

Naročite se lahko po telefonu 041328218 ali … TUKAJ


ZA KOGA JE PREGLED NUJEN?

Za vse kronične bolnike, ki so na zdravilih, še posebej srčni bolniki in tisti na kortikosteroidih.
Za vse nosečnice, ker bodo s tem rešile težave, ki jih lahko prenesejo na dojenčka.
Vse, ki imajo težave s kožo, dihalnimi organi in srcem.
Tiste, ki se vam že pojavljajo hemeroidi, nerednim blato in črevesjem.
Za neješče otroke z nihanjem razpoloženja In seveda za vse, ki razumejo, da se vsako leto očisti stanovanje in tako skrbijo tudi za svoje telo.

Kako sploh pride do invazije parazitov?

Vse je zelo preprosto. Če se ne vzdržuje notranji sistem čiščenja, potem se del notranjih odpadnih snovi – strupov oziroma toksinov nalaga v organih. Jetra ne morejo opravljati svoje čistilne naloge, okolje v organizmu pa se spremeni in zaradi načina življenja in zato prenakopičenih prostih radikalov, ki krožijo po krvi, postane zakisano. V takšnem okolju zmanjkuje kisika, kri se zlepi in imunski sistem, z levkociti na čelu, ne more več opravljati funkcije obrambe organizma. Tako na svoj račun pridejo paraziti. Njim je to prijazno okolje v katerem jih nihče več ne napada, hrane pa je, vsaj za nekaj časa na pretek. Če zbolimo, dobimo antibiotik, ta pa to okolje le še slabša in slabša. Ko se naselijo v eritrocitu, nam kradejo železo in kisik. To pa je šele začetek.


IMUNSKI SISTEM JE PADEL

Od tu naprej gre vse samo še navzdol.
Zajedavci oz. paraziti nadaljujejo s svojim delom, poškodujejo organe, motijo delovanje sistema, jedo najboljše hranljive snovi in s svojimi iztrebki zastrupljajo celoten organizem. Kri takšnega človeka je gosta in okužena, kar se zelo dobro vidi pri diagnostiki žive kaplje krvi. Na sliki se vidi kako so eritrociti (te prevažajo dragocene molekule kisika) zlepljeni eden na drugega, kot kovanec na kovanec. To pokaže, da organizem nima dovolj vode in kisika, kisel PH faktor krvi, ki je normalen od 7,43 do 7,45 pade in kri postane raj za vse naše sovražnike. Razrastejo se plesni, glivice, virusov in bakterij pa nihče več ne napada, saj je imunski sistem zasut s prostimi radikali. Poleg tega eritrociti, čeprav jih je normalno število, ne morejo več opravljati svoje funkcije- ne morejo priti čez kapilare do celic organizma. Telo je brez moči, saj ne pride do prepotrebne doze kisika.

Vloga eritrocitov:

● Prenašajo kisik iz pljuč v tkivo in v obratno, ogljikov dioksid (to je osnovna funkcija hemoglobina)
● Skrbijo za transport aminokislin, beljakovin, fermentov, hormonov, lipidov ter mikroelementov
● Uravnavajo:
– PH v krvi – ionsko in proteinsko sestavo plazme
– izmenjavo vode 
– glukozo in heparin, ki ima antikoagulantni učinek. Kadar so eretrociti zlepljeni, ne morejo kvalitetno opravljati svoje naloge. 


Njihova zmožnost delovanja je 20% do 30%. Če so prisotni paraziti smo torej na hitrem vlaku, ki prevaža telesu nevarne in sovražne snovi.

KAJ TO POMENI?

To pomeni, da je imunski sistem oslabljen, organizem pa nima zaščite. To je priložnost, da se razvijajo zajedavci oz. paraziti, ki v tej situaciji prehajajo v kri, se selijo v organe in iščejo mesto v organizmu, kjer jim najbolj odgovarja. Jajčeca se razvijajo kot v najboljšem inkubatorju. Anemija, zmanjšan hemoglobin in slaba oskrba s kisikom so prvi in očitni znaki, da potrebujemo pogled v dogajanje znotraj krvi. Ostale težave, ki jim botruje invazija parazitov so: od hemeroidov, pomanjkanja vitaminov B, slabega apetita, potrebe po sladkem, zasluzenosti organizma, do resnih onkoloških obolenj. Zaradi slabe oskrbe s kisikom se razvijajo tudi rakava obolenja, oziroma blokade, kjer je organizem najšibkejši. Zajedavci oz. paraziti torej zastrupljajo plazmo in uničujejo eritrocite, nas pa zanesljivo in počasi ubijajo.


KDAJ STE ALI SPLOH STE KDAJ ZAVESTNO OČISTILI JETRA, kot čistite zobe ali operete lase?
Ali vam je vaš zdravnik , ki je odgovoren za vaše zdravje to priporočal?
Zato ni dovolj pojesti nekaj kapsul pegastega badlja ali neke druge rastlinice.

Protokol zahteva temeljito čiščenje in le takšno je res učinkovito.

Ruska metoda se loteva prenove temeljito.
• Izprazni vso zastarano navlako, ki se je leta nabirala v vašem telesu.
• Okrepi imunski sistem, da se lahko sam postavi po robu vsem sovražnikom.
• Razredči kri, da hranila spet potujejo.
• Povrne telesu naravno in zdravo okolje.
• Šele potem, POBIJE vse zajedavce.
• In na koncu očisti kri in jetra.


29 maja, 2019|KLINIKA|
Go to Top